0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Tresla se Autokomanda, ali je isključenje Kange pokvarilo sve… (FOTO)

Objavljeno: 02.08.16 u 23:27

Večerašnja utakmica sadržala je apsolutno sve: atmosferu za pamćenje, evrogolove, preokrete, isključenja, penal, produžetke, šest pogodaka… Ali ne i prolaz srpskog predstavnika.

Crvena zvezda ni ove sezone neće učestvovati u Ligi šampiona, a neće se čak ni zavioriti ‘mušema’ elitnog takmičenja na Marakani u okviru plej-ofa za ulazak, jer je Ludogorec bio večeras uspešniji, srećniji, pametniji…

Bilo je svega, a mnogo ključnih tačaka ovog susreta. Falilo je Zvezdi nekoliko stvari večeras, bilo je dosta grešaka, ali i pored toga imala veliku šansu da ishod bude drugačiji.

Međutim, ubedljivo najvažniji momenat bio je po završetku prvog poluvremena, a to je, sada već, svima poznat nepromišljen potez Gejlora Kange koji je naseo na provokaciju Djakova i odgurnuo, zbog čega je isključen u situaciji kada je Zvezda već imala igrača više.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U vodu je pala sva dobra atmosfera, svečana atmosfera, preko 50.000 Delija, milioni i nada za Ligu šampiona.

Mnogo je poklonjeno Ludogorecu da bi se prošao takav protivnik.

Evo kako je sve izgledalo pravo sa terena:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter