5
Domaći fudbal

DANAS ODLUKA: Tri kandidata za mesto trenera Partizana, jedan uveliko pregovara?

Objavljeno: 02.08.16 u 10:04

Radna zajednica koja trenutno upravlja Partizanom i sportski sektor trebalo bi danas da odluče o novom šefu stučnog štaba.

Ne pamti se kada je „parni valjak“ imao očajniji start sezone. Ispadanje iz Evrope i samo jedan osvojen bod posle dva kola u Superligi Srbije bili su kap koja je prelila čašu i dovela do promena na padinama Topčiderskog brda. Ivan Tomić nije više trener Partizana, a za njegovog zamenika postoje tri kandidata Miroslav Đukić, Aleksandar Stanojević i Marko Nikolić.

Od tri pomenuta, kako HotSport nezvanično saznaje, najbliži povratku u Humsku je Marko Nikolić. Bivši trener Rada, Vojvodine i Olimpije već je počeo pregovore sa Partizanom. Ipak, kako prenosi Sportski žurnal oni baš ne idu u pravom smeru, jer dve strane ne mogu da se dogovore oko trajanja istog, to jest plate.

IZVINJENJE NAVIJAČIMA IVICE ILIEVA: Brzo smo udarili u zid, vreme je da se promešaju karte… (VIDEO)

Navodno, Marko Nikolić želi ugovor na tri godine, dok mu Partizan nudi 1+1, a problem je i plata jer sada već iskusni stručnjak traži veću nego što je imao u prvom mandatu. Epilog nas očekuje oko 13 časova kada je zakazana sednica rukovodstva Partizana.

FRAPANTAN PODATAK: Tomić se o ostavci dogovorio sa navijačima!

Kada je reč o Aleksandru Stanojeviću, on je za sada daleko od povratka u Beograd, jer je teško za očekivati da će napustiti Kinu. Takođe, malo je verovatno da će Miroslav Đukić pristati na povratak u Partizan, pogotvo ne dok se ne dobije sigurna vlast, a ona bi mogla da dođe tek posle izbora 11. septembra.

0
0

5 Komentara

  1. Djukic i Stnojevic su ih odjavili,omah u startu,tako da ostaje samo alibi trener,Mister Proper.On medju ovim igracima nema onakvih kakve on zeli a to su brzanci,za kontre jer covek jednostavno ne zna da napravi drugaciju igru,osim baziranu na kontranapade.To je moglo u Radu,pa i u Vosi ali partizan uglavnom napada i retko kada se brani,tako da bi on bio potpuni promasaj.Sve u svemu,bilo ko da dodje,sledi mu borba za drugo mesto jer je prvo rezervisano za najkvalitetniji klub.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ikako moze,da neki tekst o Partizanu bude bez slika unistitelja,Vazure i Vucele.Moze Nikolic,da godine unistavanja Partizana koje su,i koje slede,sacuvamo klub koliko je god moguce vise.

    0
    0
    Odgovori
  3. Najbolje Stanojevica angazujte, dobro bi bilo i Djukic, ali ako ovo ne moze, ostaje Marko Nikolic, no i ta opcija je bolja od ponekih koje ni slucajno ni namerno ne treba vracati u Partizan, ali potrudite se za Stanojevica, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
  4. moze Nikolic..dok je bio trener Vose nije se cuo..pa doso u Partizan odmah mu je glavna tema bila Zvezda..sad se opet ne cuje par godina i kladim se dacebec u prvom intervju da spominje Zvezdu. inace trener koga veoma cenim

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter