0
Košarka

ODE JEDAN, STIGAO DRUGI: Kevin Džouns ima novi klub, Partizan potvrdio dolazak novog Amerikanca

Objavljeno: 01.08.16 u 11:25

U istom danu potvrđena su dva transfera, jedan iz Partizana, a drugi u suprotnom smeru, koji je obradovao navijače.

Kao što je Aleksandar Džikić najavio na prvoj konferenciji po završenom finalu domaće Superlige sa Crvenom zvezdom, Kevin Džouns će napustiti Partizan.

Prethodnih dana se spekulisalo da će njegov novi klub biti Lokomotiva iz Kubanja i to se obistinilo. Ovaj prelazak objavljen je na zvaničnom sajtu Eurokupa, takmičenju koje će Lokomotiva ove sezone igrati, baš kao i Partizan.

STIŽE VELIKO POJAČANJE: Miško Ražnatović razgalio Grobare u kasne sate! (FOTO) (VIDEO)

U isto vreme stigla je i zvanična potvrda kluba iz Humske o dovođenju petog pojačanja ovog leta. Sinoć je to objavio menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter profilu, a sada je ta informacija i zvanično obelodanjena na sajtu crno-belih.

Vilijam Vil Hačer biće novi plejmejker Partizana, s tim da može da igra i na ‘dvojci’. Prošle sezone u Evrokupu u dresu PAOK-a imao je učinak od 13,8 poena i 3,3 asistencije po meču, uz prosek od skoro 28 minuta provedenih na terenu.

Sa Partizanom je potpisao jednogodišnji ugovor i u Beograd će doći 11. avgusta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter