38
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KRENULE LICITACIJE: Tri imena u igri, ali dvojica su prvi favoriti za novog trenera Partizana! (ANKETA)

Objavljeno: 01.08.16 u 00:11

Kako Ivan Tomić više nije trener Partizana, dva imena izdvojila su se kao glavni pretendenti za vrlo ‘užarenu’ klupu Partizana.

Navijačima Partizana sve se prevrće u stomaku kada pomisle na start njihovih ‘miljenika’ ove sezone, eliminaciju iz Evrope već na prvom stepeniku i jednim osvojenim bodom iz prva dva meča Superlige protiv Bačke i Napretka.

Cenu je platio onaj ko je za to i najodgovorniji, ko je imao sve moguće uslove za idealan start, šest meseci pripreme za novu sezonu, ekipu okupljenu na vreme, dovedena tražena pojačanja. Razočarao je Ivan Tomić u svakom pogledu, svestan je verovatno toga i on sam, zato je večeras i podneo ostavku na mesto trenera Partizana.

PARTIZAN BEZ TRENERA: Ivan Tomić definitivno podneo ostavku!

Zato su već počele da kruže licitacije ko bi mogao da bude novi trener crno-belih, a jedno ime posebno se izdvojilo.

Već posle Bačke kada je Tomić prvi put ponudio svoju ostavku, pa ona bila odbijena, pojavilo se ime spremnog potencijalnog naslednika u vidu Vladimira Vermezovića.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Njemu bi to bio treći mandat u Partizanu, posle prvog veoma uspešnog kada je Partizan prezimio u Evropi i drugog pre dve godine kada se nije puno proslavio na klupi crno-belih.

Mnogi su na društvenim mrežama njega već proglasili za novog trenera crno-belih, ali valja sačekati na sutrašnji najavljeni sastanak Uprave kluba i odluku koju sada treba dobro, dobro promisliti.

viber image

Međutim, odmah se pojavilo i drugo ime, a to je Marko Nikolić, mladi stručnjak koji je takođe već vodio crno-bele nedavno i koji je pre par meseci neslavno završio svoju karijeru u Olimpiji iz Ljubljane zbog rasizma prema jednom svom tamnoputom igraču koji je uhvatila kamera, pa je on bio suspendovan.

Ukoliko bi on preuzeo Partizan, ponovo bi sarađivao sa Miroslavom Radovićem, koji je pre Partizana bio takođe u Olimpiji.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Još jedan bivši trener Partizana je nedavno ostao bez posla i sada je slobodan da preuzme kormilo crno-belog broda. Vuk Rašović dobio je otkaz u Dinamu iz Minska i takođe je jedna od opcija za novog trenera Partizana.

Navijači ‘parnog valjka’ sećaju ga se po preuzimanju uloge trenera pre tri godine u finišu prvenstva, kada je Partizan golom Miloša Jojića pobedio Crvenu zvezdu u 90. minutu i tako osvojio šestu uzastopnu šampionsku titulu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Čak se provlači i ime Radovana Ćurčića, donedavnog selektora reprezentacije Srbije, koji je trenutno takođe bez angažmana.

Odluka uprave kluba mora biti munjevita. Šta vi mislite, ko je najidealnije rešenje za vrlo ‘užarenu’ klupu crno-belih?

Ko je trenutno najbolje rešenje za novog trenera Partizana?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

38 Komentara

  1. Ovo su sjajne vesti za navijače Crvene Zvezde. Svi pomenuti treneri su smehotresni i verovatno čak i lošiji od Tomića. partizan bi trebalo da ili dovede ozbiljnog trenera (tipa Antić, Đukić, Paunović) ili da pokuša iz sopstvenih redova da nekog promoviše kao što je uradio sa Saletom.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve moj do mojega! Mislim da je Tomić najmanje kriv za situaciju u klubu, jedina njegova krivica je što se u vremenu totalnog rasula u klubu ponašao kao da je trener Mančestera a ne Partizana!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zar je bitno?Shvatate li vi da dok su Vucelic i ekipa tu gde jesu,Partizan ce tesko pobedjivati i na svom terenu i sa igracem vise pa taman i Klop da sedi na klupi!?PROTERATI POLITICARE IZ PARTIZANA.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne igraju politicari,nego onih 11 igraca na terenu.To bi prvo trebalo da vam bude jasno i da ne trazite alibi na pogresnoj strani.Nece politicar da daje golove ili da sprecava protivnika u tome,nego igraci,koji to rade od malih nogu i koji su placeni za tako nesto.Doveli ste 10 novih i sasvim solidnih igraca a zasto igraju slabo ili uopste ne igraju,neka vam objasni trener,koji je i trazio te igrace da mu se dovedu.

      0
      0
      Odgovori
  4. Овај избор је као да звезда бира између косановића и достанића……хахахаха

    0
    0
    Odgovori
  5. Eh da se Bjekovic ista pita mogli bi ocekivati povratak Lotara Mateusa…. A od navedene trojke dao bih prednost Vuku Rasovicu jer je dijete kluba, fudbalski skolovan trener samo nije imao vremena da pokaze koliko zna a i trenutno je vjerujem najpovoljnija varijanta.

    0
    0
    Odgovori
  6. Koji god da trener dodje prica ostaje ista. Riba smrdi od glave, sto znaci da celu strukturu treba promeniti. Klub da se privatizuje i resen problem. Po mogucnosti nekom seiku :-).

    0
    0
    Odgovori
    • Misliš on jedini ima novaca da namesta utakmice kao i predhodnih godina KAPIJA I KROZ KAPIJU LANAC A NA LANAC KATANAC

      0
      0
      Odgovori
  7. Najbolje je da novi trener bude Neko Četvrti. On ima veoma uspešnu fudbalsku, a potom i trenersku karijeru. Četvrti bi i sa ovim timom Partizana imao velikih uspeha i veoma brzo bi se video Napredak u igri.

    0
    0
    Odgovori
  8. Marko Nikolic! Zato sto je Pa rtizan
    sa njim najbolje izgledao, tj, igrao. Bez dilema sam u tom pogledu, Marko Nikolic je najbolji trener od pomenute trojice kandidata. Mislim da bi uprava kluba trebala uvaziti misljenje navijaca a oni, ovde, ubedljivo zele Nikolica.
    Mislim i da bi time bila napravljena i ispravka greske prema Marku kad je bez razloga oteran od strane mafijasa Djurica!!!

    0
    0
    Odgovori
  9. Marko Nikolic! Zato sto je Pa rtizan n
    sa njim najbolje izgledao, tj, igrao. Bez dilema sam u tom pogledu, Marko Nikolic je najbolji trener od pomenute trojice kandidata. Mislim da bi uprava kluba trebala uvaziti misljenje navijaca a oni, ovde, ubedljivo zele Nikolica.
    Mislim i da bi time bila napravljena i ispravka greske prema Marku kad je bez razloga oteran od strane mafijasa Djurica!!!

    0
    0
    Odgovori
  10. ti to vladimire kad spominjes Grofa od neznam cega mislis na vreme je trazio od Velikog Strumfa da mu obezbedi pojacanja.
    Sa cijim parama prijatelju moj,
    Dok je Strumfa ne pomaze nama ni Murinjo

    0
    0
    Odgovori
    • Kako vidim sve Štrumfetice sa južne tribine JNA su opterećene sa Velikim Štrumfom toliko da ne vide Smotanka kloniranog jedanaest puta u svojim redovima…

      0
      0
      Odgovori
  11. Kad odu Vazura i Vucelic onda mozemo da biramo trenera….Antic,Golac,Stanojevic ili Marko Nikolic.Tacka.Predsednik kluba Dejan Bodiroga.Pozzz

    0
    0
    Odgovori
  12. Kao sto pise iznad teksta ILIJEV JE KRIVAC jedini covek koji je kriv za sve sve su mu bombe samo sto te bombe ne mogu da eksplodiraju a svoje bisere iz kluba prodaje pa ce opet kupovati i tako u krug to se tako ne radi ljudi moji ostavite igrace barem 3 sezone i da vidite sta ce da bude a ovako od trgovine ne moze se nista uraditi.

    0
    0
    Odgovori
  13. Realno, ko god da dodje nista sa ovim timom nece moci da promeni, veci krivac je Ilijev sa sve ostatkom uprave od Tomica kojem je ovaj tim serviran !

    0
    0
    Odgovori
      • Niko mu nije servirao ovaj tim nego je on trazio sve ove igrace a uprava mu je ispunila zelje i oni nisu krivi sto on ne zna da spremi ekipu.Svi novopridosli su sasvim solidni igraci za nase uslove.Tomic je krivac i zato sto se odrekao nekih sasvim ok igraca,koji su bili mozda i bolji od novoangazovanih jer je insistirao na njihovim odlascima,kako zimus,tako i sada.

        0
        0
        Odgovori
  14. Kiza je u ovoj situaciji najbolje resenje.On je u klubu a tesko je u ovom momentu naci ozbiljnog trenera ko ce raditi u ovom rasulu.A i mnogo je bolje vodio tim od Drulovica i Tomica!

    0
    0
    Odgovori
  15. Antic,Golac,Bora Milutinovic su po svom iskustvu,autoritetu po meni najbolja resenja za trenera.Jednostavno,mislim da nas oni mogu izvuci a I dobro bih bilo da Partizan ima nekog trenera koji je postovan u nasoj zemlji I sire,kao sto komsije imaju Grofa,verovatno da nije njega,tesko da bi se oni pojacavali ovoliko I dovodili igrace koji imaju zavidno iskustvo u inostranstvu,jednostavno zna sta mu je potrebno I trazio je od uprave da mu obezbede adekvatna pojacanja ako hocu rezultete,tako se I radi trener dovodi igrace I on snosi krivicu za svaki neuspeh a uprava je tu samo da mu pomogne.Sigurno da je dobro resenje od mladjih Stanojevic a od ovih 4 kandidata najbolji je Marko Nikolic,sigurno ce se vecina sloziti s tim,sto vidim I po broju glasova.

    0
    0
    Odgovori
    • Znas li ti,kada bi Antic i Bora dosli da budu treneri?NIKADA…a verovatno ni Golac jer su oni prejaka i prevelika trenerska imena za ovaj klub,bez obzira sto su bili bivsi igraci.Sve u svemu,bilo ko da dodje,mozete biti najvise drugi i zato ne bacajte pare uzalud.Sa Tomicem bi isto to ostvarili ali niste ga istrpeli do kraja,mada je od prvog meca pokazao kako je alibi trener a isti takav vam je bio i Nikolic.Njih dvojica nikad nisu bili krivi,uvek neko sa strane.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter