5
Domaći fudbal

VEST IZ ZVEZDE: Jedan novajlija je već morao da napusti klub…

Objavljeno: 31.07.16 u 11:50

Jedan od fudbalera koji je ovog leta stigao na stadion ‘Rajko Mitić’ već je morao da napusti Beograd.

Bar privrmeno. Reč je o Adamu Mičelu, defanzivcu koji je na probi u Zvezdi bio još od februara, ali je ugovor sa crveno-belima potpisao početkom juna. Novozelanđanin je trenirao sa prvim timom tokom priprema, dobijao je šansu u prijateljskim utakmicama, ali se nije izborio za minutažu.

Zato je doneta odluka da ode na pozajmicu i to u Javor. Nije poznato hoće li 20-godišnji štoper u Ivanjici provesti celu sezonu na kaljenju ili će biti samo do decembra. Crvena zvezda je sada ostala sa tri štopera Tomasom Fibelom, Aleksandrom Lukovićem i Zoranom Rendulićem.

0
0

5 Komentara

    • Vidi mali internet batica koji se zabio u 4 zida i sam se sebi smeje a još ga nisu odveli sa uputom na ispitivanje da mu daju šifru. To je čuveni gdk (go.ance sa daske, glodar koskica) sa još nekoliko nadimaka (.!. DAMIAN .!. , sluge režina, Dark energy, Welcome to … pa ima tu još nadimaka)

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter