11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘SVE MI JE JASNO…’: Da li je Tomić ovim rečima najavio ostavku? (VIDEO)

Objavljeno: 31.07.16 u 21:11

Trener Partizana Ivan Tomić izjavom posle meča ostavio je sumnje u to hoće li ostati i dalje na tom mestu posle poraza u Kruševcu od Napretka 2:1 (1:0).

– Teren je bio jako loš. Utakmicu je prelomio onaj diskutabilan penal, mi nismo iskoristili naše šanse. Uvo je jako loš početak sezone. Niko se ovome nije nadao. Ostaje nam dobro da se zapitamo, ja pogotovo. Ja sam odgovoran kao trener i moram dobro da analiziram situaciju. Znam šta traži Partizan i šta traže navijači. Strašno mi je krivo što im nismo vratili na pravi način – rekao je Tomić za ‘Arenasport’ posle meča.

Na pitanje da li će ponuditi ostavku posle poraza u Kruševcu, Tomić nije ni potvrdio, a ni negirao.

– Svakako da ću prvo pričati sa ljudima iz kluba. Znam šta znači Partizan i šta znače ovi rezultati. Sve mi je jasno. Ne moram da se ponavljam oko toga… – istakao je Tomić.

Pogledajte:

(Izvor: youtube / Sport Nation)

0
0

11 Komentara

  1. Penal jeste diskutabilan,mada su malopre na Areni dokazali da je bilo kontakta i da je postojao.Ja ga licno nikad ne bih sudio ali jos manje onaj za partizan.Ono tek nema veze sa penalom ali njega vrsni trener ne pominje.Tako je i proletos kukao kad je njegov tim makar malo bio ostecen a kad je sudija sudio u njegovu korist,cutao je ko zaliven.Da se razumemo,treneri pocetnici nikako nisu resenje za prvoligaske klubove.Moraju negde ispeci zanat pa tek posle sesti na klupu,bez obzira sto su imali pristojnu ili cak dobru karijeru kao igraci.Ovo je nesto sasvim drugacije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najmanji problem u Partizanu je trener, bagra koja vodi klub je kancer, njih treba najuriti jer su tu da uniste svetinju po nalogu diktatora…neki(Ilijev) su tu doduse jer su glupi i da njima manipulisu.

    0
    0
    Odgovori
  3. On ce morati da ode. Ne verujem da ima toliko bezobzirnosti da i pokusa da nastavi da vodi ekipu. Ali sta je sa Ilievim, Vazurom, Vucelicem, Vuleticem… da li postoji neko ko ce njih pozvati da vec jednom odu ili ce nas i dalje ubedjivati kako su oni bogom dani da budu tu, a nasa sramota da bude sve veca. Voleo bih da neki novinar upita Ilieva, da li je stvarno mislio ili se sprdao kada je rekao da je Leonardo nevidjen igrac na nasim prostorima, jer za sada vise podseca na nevidjenog cirkuzanta.

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta ti je jasno,da si nula od trenera?Jebo te onaj ko te doveo na klupu Partizana neznalico.Nosi se u tri lepe i povedi onog narkomancica Ilijeva sa sobom i Vazuru i Vucelica pride.
    Uvek imas neki izgovor dunsteru,teren,kisa,sneg,sunce,reflektori,mast,sudija nikad ti nista ne valja.Kakve smo mi sanse imali majke ti kad su nas ljudi ubili citavu utakmicu nismo mogli da se sastavimo?
    Sta imas da gledas sa ljudima iz Partizana kad je njima u interesu da ti ostanes,cilj uprave je valjda jasan.Obezbediti Ciganima sto vecu bodovnu razliku,pa onda dovesti jos goreg dunstera od tebe.
    Nemas ti ni mozak ni mosnje sto rekao jedan nas muzicar idi i ne vracaj se vise nikad.Za tebe je Kiza kikser bio Gvardiola licno.Da je imao ovakav tim prosetao bi se kroz JSL i izborio prolece u Evropi.

    0
    0
    Odgovori
  5. Dajte vise sto se brukate svi u partizanu.bio je los teren to je tomicu jedini izgovor.nemozete da date gol ko da ste neki amateri.ako i smenite trenera dovescete jos nekog goreg.zato bolje idite svi koji ste odgovorni jer ovo nevodi nicemu dobrom.

    0
    0
    Odgovori
  6. .!. XXAAXXAA .!. Normalno, da TI je SVE „JASNO“, CAK je i gancima iz CRVENE CERGE SVE JASNO, kao i to, da trojanska „uprava“ izjednacava NAS i NJIH (abolirane), ALI, SKINUCEMO MI TU „MAGIJU-CERGE-FEKALIJA I ABOLIRANIH“, KAO I NARUCIOCE TE „DJAVOLSKE-CERGA-SEKTE“ SIHIR I VLASKE „MADJIJE“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa gde si ti musavče maleni kad treba da te peckamo, sakriješ se u rupicu i čekaš da nas prođe. E pa malo si se zeznuo. Da ti čujem plač! Tako… Vučić, Čović, Rusi, Arapi, pomoć države… Boli? Znam da boli, zato na Twiteru banuješ ljude koji ti sasvim zasluženo vade mast.

      0
      0
      Odgovori
  7. Ma verovatno ti se zvezde nisu poklopile, ili raspored sedenja na klupi nije odgovarao, a mozda sudija nije lepo navukao carape pa bi trebalo da mu se oduzme dozvola za sudjenje… Ovaj Tomic vec postaje jadan sa njegovim izjavama…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter