4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan u Kruševcu juri prvu pobedu i prvi gol u sezoni (SASTAVI)

Objavljeno: 31.07.16 u 09:30

Danas su na programu tri poslednja meča 2. kola Superlige Srbije, a derbi se igra u Kruševcu gde Napredak dočekuje Partizan.

Da li je ovo poslednji voz za Partizan? Nije. Da li je poslednji voz za trenera Ivana Tomića? Jeste. Danas u Lazarevom gradu nema opravdanja. Partizan ne samo da mora postići prvi gol posle više od 300 minuta, već mora i da pobedi. Posle tri remija 0:0 ove sezone, strah se uvukao Grobarima u kosti. Rival nije nimalo lak, Napredak, tim koji je pre samo devet dana na Marakani bio na korak do pobede protiv Crvene zvezde, vodio je sa 2:0, a pod Bagdal se vratio sa 2:2.

Šef stučnog štaba Partizana Ivan Tomić je bio oprezan pred put u Kruševac, ali je istakao da veruje u dobar rezultat svog tima.

– Gostovanje u Kruševcu, fudbalskom gradu, klubu sa velikom istorijom i tradicijom… Očekuje nas respektabilan protivnik, povratnik u Super ligu, u prvom kolu sa jako dobrim rezultatom, trenerom kojeg izuzetno poštujem, znancem iz škole za profi licencu. Ozbiljan trenutak za nas, uslovi za igru neće da budu na sjajnom nivou, sve stvari koje ne možemo da promenimo – moramo da prihvatimo. Potrebna nam je pobeda, dobra igra koliko to bude moguće. Primarno – da psihološki dobro uđemo u meč. Javnost i ljubitelji Partizana to očekuju od nas – rekao je Ivan Tomić.

Evo u kojim bi sastavima trebalo da istrče dva tima na teren:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NAPREDAK – PARTIZAN 19 časova.

Stadion: Mladosti. Sudija: Dejan Santrač.

NAPREDAK: Petrović – Varga, Frimpong, Simonović, Projić – Vulić, Šljivić, Markoski, Ndaje, Urošević – Gobeljić.
PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Brašanac, Radović, Janković, Mihajlović – Đurđić.

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

SLS, 2. kolo:

Crvena zvezda – Metalac 3:1
(Ruiz 14, Vieira 38, Poletanović 68 – Mladenović 79)

Subota:

Rad – Voždovac 0:2 (0:0)
(Stojanović 64, Dražić 68)

Javor Matis – Novi Pazar
(Gafurov 67 – Tintor 75)

Borac – Mladost 0:1 (0:1)
(Odita 36)

Spartak ŽK – Radnički (Niš) 3:1 (0:0)
(Mudrinski 50, Ćalasan 53, Ivanović 90+2 – Stojanović 89)

Nedelja:

19,00: Napredak – Partizan
20,00: Čukarički – Radnik
20,00: Vojvodina – OFK Bačka

[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. Umesto Radovića Vlahović ili drugi napadač ako ga uopste imamo. Ljudi, prodajte Goguu i uzmite nekog od naših mladih reprezentativaca da se uigra za sledecu sezonu a i možete dobro da zaradite jer su naši uvek bili na ceni. Pitajte Krstajića za savet u vezi štopera jer on najbolje zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter