2
Košarka

FOTO: STARSPORT

PEH ZA PEHOM: Đorđević bez još jednog pulena?

Objavljeno: 31.07.16 u 12:55

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić povredio prst, ali to izgleda nije jedina nevolja po „orlove“.

Naime, dok je slavio jedan od pogodaka na klupi se povredio i Nemanja Nedović. Bek je izvrnuo zglob i njemu je već urađena magnetna rezonanaca, čekaju se rezultati.

– Povredio se na klupi. Posle jednog našeg koša u meču sa Francuskom skočio je od radosti i nezgodno doskočio. Uradili smo magnetnu rezonancu, znaćemo nešto više u toku dana – rekao je Aleksandar Đorđević za Blic.

Kada je reč o Milošu Teodosiću, njemu je ispao prst, ali je doktor Dragan Radovanović u hali uspeo da mu ga vrati. Srpski plejmejker će takođe morati u bolnicu na snimanje, a rezultati će biti poznati do večeras.

0
0

2 Komentara

  1. #viktor
    Ne seri majke ti, ko mu je otkazao osim milutinova? Marjanovica on nije htio da vodi i neka nije! Niko nije iznad reprezentacije, niti je marjanovic necim zaduzio Srbiju da bi on bio povlasten u odnosu na ostale igrace! Kratkog si pamcenja, ne sjecas se gdje smo bili do prije 2-3 godine u kosarci!

    0
    0
    Odgovori
  2. Đorđević je nula od trenera, zapita li se, zbog čega mu neki pojedinci otkazuju učešće u reprezentaciji, pod hitno ga izbaciti sa klupe, ali je trebalo prije olimpijade…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter