12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN BEZ TRENERA: Ivan Tomić definitivno podneo ostavku!

Objavljeno: 31.07.16 u 22:43

Večerašnji poraz od Napretka i definitivno je označio kraj kratke trenerske karijere na klupi Partizana Ivana Tomića.

Sve je gotovo! Ivan Tomić više nije trener Partizana!

To je ishod večerašnjeg novog brukanja Partizana u Kruševcu i poraza kojim je već na startu prvenstva ‘parni valjak’ zaostao za Crvenom zvezdom tri boda.

Tomić je posle meča ponovo ponudio ostavku rukovodstvu, kao i prošle nedelje posle remija sa Bačkom, a ovog puta ona je prihvaćena i Partizan je ostao bez trenera.

Navodno je Tomić generalnom direktoru Milošu Vazuri i sportskom direktoru Ivici Ilievu definitivno poručio da nije u stanju da vodi ekipu. To se moglo nagovestiti u njegovoj izjavi posle večerašnjeg meča:

– Teren je bio jako loš. Utakmicu je prelomio onaj diskutabilan penal, mi nismo iskoristili naše šanse. Uvo je jako loš početak sezone. Niko se ovome nije nadao. Ostaje nam dobro da se zapitamo, ja pogotovo. Ja sam odgovoran kao trener i moram dobro da analiziram situaciju. Znam šta traži Partizan i šta traže navijači. Strašno mi je krivo što im nismo vratili na pravi način – rekao je Tomić za ‘Arenasport’ posle meča.

Na pitanje da li će ponuditi ostavku posle poraza u Kruševcu, Tomić nije ni potvrdio, a ni negirao.

– Svakako da ću prvo pričati sa ljudima iz kluba. Znam šta znači Partizan i šta znače ovi rezultati. Sve mi je jasno. Ne moram da se ponavljam oko toga… – istakao je Tomić.

Pogledajte:

(Izvor: youtube / Sport Nation)

Reakcija Uprave morala bi da bude munjevita, jer Partizan nema vremena za gubljenje posle očajnog početka sezone.

Eliminacija od Zaglembja u kvalifikacijama za Ligu Evrope, remi sa Bačkom (0:0) i poraz od Napretka (1:2) sigurno nisu ono što navijači očekuju od tima za koji su najavljivani veliki dometi.

0
0

12 Komentara

  1. Bravo! Bjeković predsednik, Mijatović sportski direktor, Antić ili koga Mijat dovede i procvat i sa ovim igračima. Uprava napolje!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Neeeeeee…dajte ga jos malo dok se ne smrzne na minus 10,pa ce kasnije da se sprdamo sa jos nekim.Ovaj je tek cetvrti od prosle godine,koga smo sutnuli sa klupe.

    0
    0
    Odgovori
      • Opa,maloumnik je poceo i da odgovara na prozivke a do sada je samo vrteo svoje nebuloze kao izgrebanu plocu.Ko vam je skinuo sve te iskompleksirane trenere sa klupe,nego Zvezda,idiote?!Ovo je strah,da vas opet ne zaledimo na minus 32 ali nemate razloga da se bojite,necemo bas toliko ove sezone,smanjicemo neki bod.

        0
        0
        Odgovori
  3. Samo, naslov bi trebao da glasi, „UPRAVA“ FKP PO ZADATKU JE PODNELA OSTAVKEEE !!! SAMO STANOJE, ANTARA, FRATELLO, MIJAT, KRSTAJIC ZA NAJJACI FKP IKADA !!! STOP „CRNOJ VLASKOJ MADJIJI“ SA PECURKANE, SHEIK I NJEGOV SLUGA SEGREGACIJE SRBIJE CE DOBITI ODGOVOR U VIDU „CRNO-BELE MAGIJE, ISTINSKIH LEGENDI KLUBA I NEZAVISNIH LICNOSTI OD „STRANOG UTICAJA“ tj. SPOLJASNJEG, KOJI SPROVODE „DOMACI“ IZDAJNICI, KOJI NASTAVLJAJU BUGARCIEVIM I KRCUNOVIM STOPAMA UNISTAVANJA SRBIJE I SRPSKOG RODA !!! STOP UNISTAVANJU, RAZBIJANJU I PODELI SRBIJE !!!…………………………………………………………………………………………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Kako je ovo emotivno i tužno. Da ti suza kane… 🙁
      Pa gde si ti musavče maleni kad treba da te peckamo, sakriješ se u rupicu i čekaš da nas prođe. E pa malo si se zeznuo. Da ti čujem plač! Tako… Vučić, Čović, Rusi, Arapi, pomoć države… Boli? Znam da boli, zato na Twiteru banuješ ljude koji ti sasvim zasluženo vade mast.

      0
      0
      Odgovori
  4. Samo, naslov bi trebao da glasi, „UPRAVA“ FKP PO ZADATKU JE PODNELA OSTAVKEEE !!! SAMO STANOJE, ANTARA, FRATELLO, MIJAT, KRSTAJIC ZA NAJJACI FKP IKADA !!! STOP „CRNOJ VLASKOJ MADJIJI“ SA PECURKANE, SHEIK I NJEGOV SLUGA SEGREGACIJE SRBIJE CE DOBITI ODGOVOR U VIDU „CRNO-BELE MAGIJE, ISTINSKIH LEGENDI KLUBA I NEZAVISNIH LICNOSTI OD „STRANOG UTICAJA“ tj. SPOLJASNJEG, KOJI SPROVODE „DOMACI“ IZDAJNICI, KOJI NASTAVLJAJU BUGARCIEVIM I KRCUNOVIM STOPAMA UNISTAVANJA SRBIJE I SRPSKOG RODA !!! STOP UNISTAVANJU, RAZBIJANJU I PODELI SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mali batice iz 4 zida, glodarčić koskica, gov.nčić sa daskice ostavljajući ovde razne nadimke (sluge režima, Welcome to…, Dark energy, .!. DAMIAN .!. , .!. … ) neka ti neko uzme uput za zdravstveni centar pa da te odvedu da ti daju dijagnozu zbog problema koji imaš jer se sam sebi smeješ, mrziš sve oko sebe. Razmišljaš o limenkama, ćokiju, bankomatima, mutantima … Imaš problem u sopstvenom dvorištu !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter