2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TOMIĆ: Ključna stvar je da psihološki dobro uđemo u meč!

Objavljeno: 30.07.16 u 16:14

Nakon remija u prvom kolu (0:0) sa ekipom Bačke, Partizan će pokušati da se iskupi u nedelju, kada ih čeka meč protiv Napretka.

Šef stručnog štaba Partizana, Ivan Tomić, istakao je da njegov tim čeka težak meč protiv Kruševljana.

– Očekuje nas gostovanje u fudbalskom gradu, klubu sa velikom istorijom i tradicijom. Zadovoljni smo što idemo na takvo gostovanje, očekuje nas respektabilni protivnik koji je u prvom kolu ostvario dobar rezultat. S druge strane, za nas je ovo nezgodan trenutak za takvo gostovanje, kazao je Tomić.

Nije želeo Tomić da uslovi za igru budu izgovor njegovim momcima.

–  Uslovi za igru neće biti na sjajnom nivou, ali potrebna nam je dobra igra, dobar rezultat i pobeda. Primarno je to da priohiloški dobro udjemo u meč. To je ključna stvar…. Nadamo se da ćemo postići golove i ostvariti pobedu, to je ono što svi želimo, rekao je Tomić. 

Ni u prvom kolu protiv Bačke, ni u duelima protiv Zaglembja, fudbalerima Partizana nije pošlo za nogom da postignu gol.

  • – Momci rade jako dobro, nemam zamerki na posvećenost igrača obavezama. Neke nesrećne okolnosti su dovele do toga da budemo izloženi kritikama. To se odrazilo protiv na prvih 45 minita protiv Bačke. Sve je to u glavi, nije u nogama ili plućima, zaključio je Tomić.

 

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter