12
Domaći fudbal

NEK KOMŠIJI CRKNE KRAVA: Prvotimac Partizana ne krije šta misli o Zvezdi

Objavljeno: 30.07.16 u 11:42

Mogućnost igranja Crvene zvezde u Ligi šampiona ne ostavlja ni fudbalere Partizana ravnodušnima.

Slovenački štoper Gregor Balažić je, za slovenački portal „Ekipa 24„, otkrio da nije preterano srećan u taboru crno-belih:

– Povreda je prošlost, normalno treniran… Na pripremama sam bio u takmičarskom ritmu. Rekli su mi tokom rehabilitacije da je normalno da se par meseci nakon oporavka osećaju posledice povrede, ali ja sam potpuno spreman, i ne znam zašto ne igram, rekao je Balažić.

Potom je otkrio da je razgovarao sa Ivanom Tomićem:

– Rekao je da računa na mene, da imam mesta u startnoj postavi, ali je onda promenio priču i rekao da neće da rizikuje da obnovim povredu. Rekao sam mu da sam spreman, ali nije imalo efekta, dodao je Balažić.

Potom je, za kraj, prokomentarisao i nastupe večitog rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona:

– Ne želimo da ih gledamo u Ligi šampiona!

BOŽINOV: Ludogorec je opasniji na gostovanjima

0
0

12 Komentara

  1. Ako prodju komsije treba im cestitati od srca. Partizan ima podjednako dobar tim sto ce se I videti,a to sto Tomic nema mu*a da ispostuje ono sto je najavljavao Sa formacijom I ofanzivnim Partizanom to je dr prica. Previse taktiziranja ce od njega napraviti jednog od omrzenijih trenera Partizana poslednjih godina. A da,tu su I izjave pred mec Sa poljacima kako prolazimo sto posto itd.. Dosta neozbiljno od funkcionera fkp.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pocelo je to i pre Bjekovica,ali je kulminacija svega bila izjava profdrmr Nebojse da ce ,,hvatati za vrat“ i da je ,,stavljena tacka na crno beli svet“ ja nista tako jezivo nisam cuo od kada pratim sport, mada bi to sada neki da zaborave .Mrznja braco grobari i prijatelji delije nikad nikome nista dobro nije donela.

    0
    0
    Odgovori
  3. Imam info da Balazic ide u Maribor iak je Olipija takze zainteresirana. Balaz je odlicen centralni branicc.Ak je taj mladec Bleki lepsi igralec ot Balazica, tem je sjajni budusci igralec i Europa.

    0
    0
    Odgovori
  4. Jadni mali, raspali crvici, pa vi cete da poumirete zavideci gigantu. Kad kazem gigant, mislim na gigant u odnosu na vas…Polako postajete seoski klib, i to ne prvi u selu.

    0
    0
    Odgovori
  5. Prosle godine su slicne izjave davali musavci pa cak i Milogorac ali to novinarima nije smetalo. Napred Ludogorec!!!

    0
    0
    Odgovori
  6. Zasto novinari konacno ne zauzmu jasan i transparentan stav protiv ovakvih izjava, ajde decko je Slovenac, ali ovo je pocelo od Bjekovica krajem osamdesetih, sto su partizanovi novinari uglavnom podrzavali, do tada je bilo nezamislivo, kao sto bi trebalo da bude i sada i uvek

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter