1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DŽON RUIZ: Srećan sam zbog minutaže, a trener neka odluči o tome hoću li na teren protiv Ludogoreca?

Objavljeno: 30.07.16 u 19:35

Kostarikanac je postigao debitantski gol u crveno-belom dresu što će mu sigurno značiti za samopouzdanje pred najvažnije utakmice.

Posle utakmice sa Napretkom navijači su se hvatali za glavu kada je reč o Džonu Ruizu. Posle dvoboja sa Metalcem potpuno druga priča. Džon Ruiz je postigao prvi gol u dresu Crvene zvezde, a pored toga bio je veoma zapažen na terenu.

– Nisam još uvek u najboljoj formi. Polako ću povećavati fizičku spremnost i nadam se da ću uskoro dostići željenu formu. Drago mi je zbog gola, veće minutaže, a da li ću i koliko igrati protiv Ludogoreca odlučiće trener. On ipak najbolje zna šta je potrebno ekipi – rekao je Ruiz posle utakmice sa timom iz Gornjeg Milanovca.

Kostarikanac je istakao da je najveći adut Crvene zvezde u revanšu protiv Ludogoreca pun stadion „Rajko Mitić“.

– Verujem da će nam podrška mnogo značiti, i očekujem veliku posetu protiv Ludogoreca. Ali, neće biti lako. Već smo igrali protiv njih i znamo da su organizovana ekipa, sa mnogo kvalitetnih igrača. Moramo ući inteligentnije u utakmicu, i ako bude tako, verujem da možemo pobediti – zaključio je Džon Ruiz.

0
0

1 Komentara

  1. Ne da nisi u najboljoj formi,nego si daleko od bilo kakve forme.Ja te ne bih stavio ni medju 18 igraca.Poletanovic,Plavsic i Babunski su igracine za tebe,u svakom smislu a njih nema ni medju 18 u kvalifikacijama.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter