16
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PROBLEM ZA PARTIZAN: Doliveno ulje na vatru

Objavljeno: 29.07.16 u 16:37

Bivši napadač Partizana Danko Lazović blokirao je račun Partizana, piše Informer.

Veličina blokade je 2.737.337,60 dinara, mada nije potvrđeno da je ceo iznos dug prema Lazoviću.

– Uskoro ćemo to srediti, svakako ćemo da mu isplatimo sve što mu se duguje, ali pošto je sad vikend, moraćemo da sačekamo do ponedeljka. Biće to u redu već za dva, tri dana, nema potrebe da pravimo problem gde ga nema, rekli su čelnici Partizana.

Potom je daodato:

– Isplaćena mu je većina plata, ali nešto malo je ostalo. Nije nam namera da ne ispoštujemo dogovor, samo smo imali i neke druge finansijske obaveze. Uostalom, mnogo firmi u Srbiji danas posluje tako što im je račun s vremena na vreme u blokadi. Nije to smak sveta – objasnili su nam iz Partizana.

Teški dani su pred klubom iz Humske…

0
0

16 Komentara

  1. odavno sam komentarisao –to – i nacin na koji je odlazio iz partizana i kada je dolazio kada ga niko nije hteo , kad god mu se ukazala i najmanja sansa da ode on je ostavljao klub na cedilu , dogovara transfer i kada izduva kao nije sve u parama i klub racuna na njega a on dogovori sa drugim kinezima i ode , kao poslednje govno ,a onda ga legenda zove da dodje a on ode u olimpiju , jadno i bedno , a da treba da mu daju njegove pare treba da mu daju, nije sto mu duguju, nego kao covek samo svoju bulju vidi

    0
    0
    Odgovori
  2. Eeee,smradovi ciganski. Doci ce i vama.kraj,svi racuni su vam blokirani. Uzimate novac gradjana Srbije preko Vesica i gradske kase. Bice jos UBPOKA,FIFE I UEFE.

    0
    0
    Odgovori
    • Smradu grobarski,ponavljas jedno isto sa svojim umobolnim istomisljenicima kao izgrebana ploca.Prodali smo Rajkovica,Grujica,Jovica,Gazprom daje po 6 miliona godisnje i opet ti krivi politicari.Sad cemo jos vise zaraditi od plasmana u Evropu,pa od prodaje Ibanjeza,Kataija i Vieire i dug ce biti manji od vaseg.Neka dodju slobodno iz Uefe,Fife i ko hoce ali u oba kluba da udju.Verujem da bi vam momentalno zatvorili klub,kad pronadju duple knjige,falsifikovane potpise ili svedoke namestaljki,koje ste priredjivali.

      0
      0
      Odgovori
    • Evo, pukli smo.:Vodi ti racuna, ne mogu da kazem svom necemu sto lici na stadion, posto je vlasnistvo JNA, sada vojske Srbije…Pusti ti Zvezdu…

      0
      0
      Odgovori
  3. Najgore je kad sami sebe lažete,,,da ste mogli isplatiti igrača za dva-tri dana blokada se ne bi ni desila,,kad se samo sjetim kako ste se smijali Zvezdi,,,,Ljubav je čudo,,,haha,,

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter