4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HUGO VIJERA: A, sada najvažniji meč mog života!

Objavljeno: 29.07.16 u 23:35

Posle sage koja ga prati celog leta Hugo Vijera je konačno postigao prvi gol u novoj sezoni i to pred veoma važan duel sa Ludogorecom na stadionu „Rajko Mitić“.

Portugalac po završetku utakmice nije krio zadovoljstvo postignutim golom uz konstataciju da će mu on mnogo značiti u nastavku sezone.

– Srećan sam i zadovoljan što sam postgao gol, ali, najvažnija je pobeda jer je u pitanju druga utakmica u kojoj se borimo za odbranu titule. Prvenstvo nam je takođe jako važno. Iz utakmice u utakmicu osećam se bolje, nisam bio najbolje fizički spreman ranije, ali, sada se osećam bolje i verujem da ću igrati bolje – rekao je Vijera i dodao da mu je aplauz navijača puno značio:

SLS: Crvena zvezda polupala ‘lončiće’ i najavila Ludogorec (VIDEO)

– I ranije mi se dešavalo da mi skandiraju, i zaista ne postoje reči koje to mogu da opišu, ali, danas sam se naježio. Podrška sa tribina mi je danas zaista mnogo značila.

Hugo Vijera se potom osvrnuo i na revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona sa Ludogorecom.

FOTOGALERIJA: ‘Trojka’ Zvezde, ‘žurka’ Delija i jasna poruka FS Srbije (FOTO)

– To je će biti jako teška utakmica, verovatno najvažnija utakmica u mom životu, kao i životu mojih saigrača, i moraćemo da damo sve od sebe za pobedu i prolaz – istakao je Vijera.

0
0

4 Komentara

  1. Idemo delijska gamadi, pitanje,kviz za vas! Ko ce da najbolje docara izbuseni balon…?
    Moj predlog je : „Pffuuhhh“!
    Spremite se , vezbajte, a finale ovog zvucnog armagedona ce biti na dan vase sahrane!
    Napred bugarska internacionala….!Pripremamo specijalnu proslavu sa Bozom u glavnoj ulozi!!! Hihihi,hohoh,bljac!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter