3
Domaći fudbal

BULATOVIĆ ZA HOTSPORT: Hvala Radničkom i ‘Meraklijama’, Čukarički je veliki iskorak u mojoj karijeri

Objavljeno: 29.07.16 u 13:14

Dojučerašnji fudbaler Radničkog iz Niša Darko Bulatović novi je igrač Čukaričkog. On je sa Brđanima potpisao ugovor na dve godine.

Tokom leta dosta se spekulisalo gde će iskusni bek nastaviti svoju karijeru, crnogorski mediji videli su ga u Sutjesci, bilo je i inostranih ponuda, a mediji sa juga Srbije već su najavljivali da će produžiti ugovor sa Radničkim. Iako je prošao ceo pripremni period sa Nišlijama do dogovora ipak nije došlo.

Bulatović je za Hotsport.rs istakao da mu je bilo veoma teško da nakon dve sezone napusti Niš koji će mu ostati u lepom sećanju. A najviše će pamtiti drugu godinu na Čairu.

– Prošle sezone smo umalo napravili istorijski uspeh. Zahvalio bih se svim ljudima iz Radničkog, svojim saigračima, trenerima i navijačima. Pružali su mi veliku podršku tokom boravka u Nišu. Posebno hvala treneru Milanu Rastavcu koji je verovao u mene, on mi je od prvog dana bio najveća podrška – rekao je Bulatović dodavši da je uz Rastavca mnogo napredovao i dosta naučio.

On je potom Radničkom poželeo dosta sreće u nastavku sezone i izrazio nadanje da će Nišlije konkurisati za sam vrh tabele, a potom je govorio o svom novom timu, ekipi Čukaričkog.

– Dolaskom u Čukarički sam napravio iskorak u karijeri. Došao sam u klub koji uvek ima velike ambicije, kako u prvenstvu, tako i u kupu. Konkurencija je jaka, a na meni je da se izborim za mesto u timu i time opravdam poverenje ljudi koji su me doveli  u klub – poručuje crnogorski fudbaler.

Darko Bulatović je tako postao drugi igrač sa Čaira koji će na Banovom Brdu nastaviti karijeru ovog leta. Vezista Marko Tomić je pre nekoliko nedelja potpisao ugovor sa Čukaričkim.

– Momci su me sjajno prihvatili, a period privikavanja na novu sredinu je dosta lakši uz Marka, sa kojim sam igrao u Radničkom – zaključak je Bulatovića.  

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

  1. Veliki iskorak u karijeri?! To sto Cukaricki ima trenutno vise para ne znaci da je bolji od Radnicki. Klub koji ima 127 navijaca nikada ne moze da bude iznad Radnicki!

    0
    0
    Odgovori
    • Na zalost,Darko je skroz u pravu! Cukaricki je na dobrom putu,privatizovan,sto tek ceka Radnicki koji ima neizvesnu sudbinu kada to treba da se desi.A desice se kada ulaskom u EU zabrani da drzava finansira profesionalni sport.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne samošto imaju više para već i organizaciono su trenutno jači i bolji od Radničkog. koji funkcioniše zahvaljujući Rastavcu, ali zato u drugim segmentima ne funkcioniše, omladinska škola mu je u rasulu , dovode iz privatne škole 9 toro dece a svoju decu generacija 99.god. prosto najuriše sem tri četiri detetajkoja imaju ugovore koje su zaradila jer *imaju čoveka koji ih gura* iako ta deca ne prave razliku na terenu. prosto ostala deca su žrtve pojedinaca pre svega sportskog direktorčića koji vedri i oblači iza ledja. Rastavcu, i dovodi mu pri tom trećerazredne igrače na probu. Zato svi i beže od Radničkog jer ni ono što imamo ne umemo da sačuvamo i ispoštujemo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter