in ,

BRAVO! Ogromno srce vaterpolista!

Vaterpolo savez Srbije i Organizacioni odbor Međunarodnog humanitarnog turnira „Bor 2016“ donirali su danas dva miliona dinara Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj kao najveći deo prihoda sa turnira na kojem je učestvovalo osam reprezentacija.

Ček na dva miliona dinara preuzela je dr. Mirjana Raičević, načelnik Odeljenja neurohirurgije u beogradskoj klinici.

– U ime uprave klinike u Tiršovoj i sve dece koja se kod nas leče veliko hvala Vaterpolo savezu Srbije, Boru i generalnom direktoru RTB Bor Blagoju Spaskovskom. Svaka pomoć nam je dobrodošla, a ova je dragocena i biće upotrebljena za opremanje Tiršove neophodnim aparatima, istakla je Raičević.

Ostatak prihoda sa humanitarnog turnira u Boru dodeljen je dečijim odeljenjima bolnica u Boru i Majdanpeku, koje su dobile po 400.000 dinara.

Generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Nemanja Marjan zahvalio se Boru za gostoprimstvo i vrhunsku organizaciju, za šta su, kako je istakao, od saveza svih zemalja učesnica dobili reči hvale za besprekorno organizovan turnir.

Na predolimpijskom turniru u Boru učestvovale su reprezentacije Italije, Španije, Crne Gore, Francuske, Japana, Brazila, Srbije i pobednik Grčka.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ODLAZAK IZ BARSELONE: Adrijano u Turskoj

PROBLEM ZA PARTIZAN: Doliveno ulje na vatru