1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ZAGLEMBJE PRED ELIMINACIJOM: Danci očitali lekciju Partizanovom dželatu u Lubinu (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.16 u 21:19

Ekipa koja je izbacila Partizan iz kvalifikacija za Ligu Evrope, Zaglembje, nalazi se pred eliminacijom već na sledećem stepeniku, pošto je Sonderjiske bio bolji u Lubinu rezultatom 2:1 (2:0).

Provejalavala je priča da bi Partizan imao još lakši posao u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, u slučaju da je prošao Zaglembje, ali se poljski tim nije proveo lepo protiv danskog Sonderjiskea. I to na svom stadionu.

Danci su već posle 36 minuta ovog duela vodili sa 2:0 u Lubinu, a strelci su bili Krun u 19. i Dal Hende šest minuta pre odlaska na odmor.

U nadoknadi prvog poluvremena Zaglembje je prepolovilo zaostatak, a u nastavku je čak imalo i priliku za izjednačenje, ali je Starzinski u 62. minutu promašio jedanaesterac.

Danci su na korak od plasmana u plej-of, ali će to morati da potvrde za sedam dana na svom stadionu. Evo i svih golova sa ovog susreta:

(Izvor: youtube / FootballFantasy6)

(Izvor: youtube / FootballFantasy6)

(Izvor: youtube / FootballFantasy6)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter