2
Domaći fudbal

RASIM LJAJIC: Ovakva anarhija šteti dugoročno Partizanu i njegovom ugledu

Objavljeno: 28.07.16 u 17:46

Dugogodišnji član Skupštine Partizana izrazio je svoje nezadovoljstvo trenutnim stanjem u Partizanu.

Gostujući na B92, Ljajić je dao svoje viđenje dešavanja u Humskoj.

– Ne znam šta se dešava osim što znam da je ovo katastrofa za Partizan. Po meni tu postoje samo dva izlaza, ili će dve struje u Partizanu da pronađu kompromisno rešenje i na taj način zajednički izlaz iz ove pat pozicije i katastrofe u kojoj se klub nalazi, ili drugo rešenje – da i jedni i drugi odu, da se pojave ljudi sa svojim novcem, koji će uložiti svoj novac, koji će preuzeti rukovođenje klubom, jer ovo samoupravljanje i ovakva anarhija naprosto šteti dugoročno Partizanu i njegovom ugledu, istakao je Ljajić.

Naredna Skupština FK Partizan zakazana je za 12. septembar.

Pripremio: Stefan Stupar 

0
0

2 Komentara

  1. Care ja sam za ovu drugu opciju da odu i jedni i drugi dodje neko normalan sa novcem.Ali znamo i ti i ja da od toga nema nista dok je gospodar Vucic na vlasti.On jednostavno nece dozvoliti jak Partizan i to je to.

    0
    0
    Odgovori
    • Vama su,byrazeru,vasi napravili vise stete nego sto Vucica zajedno!Za vreme cije vlasti je partizan redovno ucestvovao u evropi i ostvarivao rekordne transfere,a ostao sa ko zna kolikim dugom???Vucic vam smeta sto ce da vam otvori oci i kaze koliki je tacan dug,a vi se toga plasite kao djavo krsta!!!Privatizacija je najbolja,slazem se,ali nece doci nikad ni u jedan nas klub ko god da je na vlasti!!Razlog je jasan,takvi kao ti za titulu glasate i za crnog djavola!!!Ruzic,Dacic<tadic,Marjanovic…sisali su lovu iz partizana,a vama su mazali oci kupljenim titulama.Sad zanjite ono sto ste sejali!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter