1
Evrokupovi

RAJEVAC OTKRIVA: Znao sam da će ga Katai dati!

Objavljeno: 28.07.16 u 13:33

Milovan Rajevac bio uveren da će Aleksandar Katai postići gol protiv Ludogoreca, prenosi Sportski žurnal.

– Utakmicu sam gledao s prijateljima, pita jedan u poluvremenu „možemo li da izjednačimo”. Kažem: čuj možemo, gol će postići Katai. Tako je i bilo… Majstorski je sve odradio, digao publiku na noge. Pogodak Kange je isto prelep, nema šta. Nasuprot golovima Bugara, posebno drugi, postignut na prevaru.

Potom je prokomentarisao drugi gol bugarskog tima:

– Golovi ne bi smeli da se primaju na onakav način, naročito njihov drugi. Naši momci su izgledali mnogo naivno, rekao bih, kao mala deca. I, to kad smo vodili sa 2:1!? Jeftino… šteta. Detaljnije ne bih, navijački sam gledao utakmicu. Uživao i osećao kao fan kome je preksinoć sve bilo potaman. Istini za volju, naše igrače ne poznajem dovoljno i, razumljivo, njihove mogućnosti da bih stručnije detaljisao.

Na kraju, Rajevac je otkrio svoje viđenje revanša:

– Zvezda ima odličan rezultat, organizovaniju i konkretniju igru. Majstore u timu, poput Kataija i ostalih. Što ne znači da bi naši momci Ludogorec trebalo da potcene, budu sekund dekoncentrisani. Naprotiv. Važno je da igraju aktivno i disciplinovano. Tad uspeh nekako dođe sam po sebi, verujem, i u utorak.

LUDILO ZVANO LIGA ŠAMPIONA: Zvezdaši okupirali Marakanu, Bugare očekuje pakao na Marakani (FOTO) (VIDEO)

0
0

1 Komentara

  1. Čuj ovog šupka!? On znao? Pa što nije tada rekao nego se javlja tri dana posle utakmice. Da ga Katai nije dao on bi izjavio „znao sam da neće dati“… Sve neke baba Vange.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter