7
Evrokup

POJAČAVA SE PARTIZAN: Stiže plej

Objavljeno: 28.07.16 u 09:54

Branislav Ratkovica, doskorašnji plejmejker Lukoila, trebalo bi da pojača Partizan.

Naime, kako prenose Večernje novosti, Ratkovica se nalazi na meti crno-belih nakon što su ostali bez Aleksandra Cvetkovića.

Klub su napustili i Edo Murić i Petar Aranitović, dok su stigli Stefan Birčević i Đorđe Majstorović.

VREMEPLOV: Kako se Ronaldo zabavio sa Brankom Savićem na stadionu Humskoj (VIDEO)

0
0

7 Komentara

  1. Kad ja na Hotsportu vidim vest i pored nje sliku krastače iz Podbanjickog kolektora,ja je i ne otvaram da procitam(ne interesuje me) a posebno da je posle komentarisem. Ja sam hteo samo da navijace Partizana podsetim kako smo dosli u novonastalu situaciju da nam jos dugo niko mlad i kvalitetan neće doći.

    0
    0
    Odgovori
  2. Jos leta 2012 nas Dule je rekao da se vraca u Partizan da proba da spreci urusavanje SD . Ljudina je prvi javno upozoravao na porast mrznje i netrepeljivosti u drustvu prema svemu sto nije crveno i belo.Godine su prosle,san gana je postao java,nas Mag je bukvalno proteran iz Srbije i kao posledica takvog odnosa prema njemu, bori za život. I sad se kao čudimo Ratkovica u Partizanu. Radim neki odgovoran posao pa nemam svaki dan na raspolaganju za trening ali verujte i ovako neutreniran nisam slabiji plej od gore pomenutog

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter