2
Košarka

NEZABELEŽENO: Amerikanci Srbiju napadaju – sa broda! I to zbog neverovatnih razloga…

Objavljeno: 28.07.16 u 23:53

Američka košarkaška reprezentacija nastavlja da ruši sve ustaljene običaje i postavlja svoje, nove standarde.

Američki ‘drim-tim’ od samog okupljanja privlače veliku pažnju, od atmosfere na treninzima, preko zabavljanja na klupi tokom meča u kom Diandre Džordan ne može da dobaci do obruča sa linije penala, pa i sada kada se radi o njihovom smeštaju tokom Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Naime, verovali ili ne, obe košarkaške selekcije SAD, muška i ženska, neće boraviti u Olimpijskom selu od 6. do 21. avgusta, već na – brodu!

SUROVI VLADE DIVAC: Žao mi je Srbije, Kazins će ih ubiti (FOTO)

To je otkrio portparol reprezentacije SAD, Kreg Miler, a razlozi su fenomenalni – odmor od naporne sezone i kreveti duži od 213 centimetara.

– Zbog čega nismo u Olimpijskom selu? Tamo nije najbolji ambijent za priremu sportista tokom takmičenja. Igrači imaju duge klupske sezone i posle njih žele vreme što više da provedu sa porodicama i prijateljima u privatnosti. Trudimo se da ovim momcima i devojkama obezbedimo potpuni komoditet. Teško je naći hotele sa adekvatnim krevetima od 213 centimetara – rekao je Miler.

Nema sumnje, meč ‘orlova’ protiv selekcije SAD biće poseban, u svakom smislu.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter