1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KVALIFIKACIJE ZA LE: Vojvodina bila nadomak pobede, ali je primljeni gol mnogo toga promenio (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.07.16 u 21:53

U prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope fudbaleri Vojvodine remizirali su sa ekipom Dinama iz Minska na ‘Karađorđu’ rezultatom 1:1 (1:0).

Vojvodina je, uz Crvenu zvezdu koja se još uvek bori za ulazak u Ligu šampiona, ostala jedini predstavnik Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a u trećem kolu dočekala je ekipu Dinama iz Minska.

I pokazala je više Voša u večerašnjem meču, zato će i ostati žal što to nije adekvatno krunisala pobedom, makar i minimalnom. Od samog starta Meleg i drugovi su pritisli beloruski sastav, posebno u prvih 20 minuta, a čim se Dinamo oslobodio tog pritiska, Vojvodina je došla u vođstvo.

Igrao se 29. minut kada je dobru akciju, iz možda ofsajd pozicije, krunisao golom Siniša Babić. Veliki broj publike u Novom Sadu bio je oduševljen promenom rezultata.

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

Očekivalo se i verovalo da će to biti samo početak Vošine još bolje igre, možda čak i goleade, ali tim Nenada Lalatovića nije ubacio u veću brzinu, već je nastavak meča išao u dosta mirnijem tempu.

Dinamo je bojažljivo krenuo napred, dok su Novosađani imali oko 60 posto poseda lopte, ali sporadičnim pokušajima uglavnom sa distance ugrožavali gol Dinama. Bezuspešno.

Ipak, svi na stadionu bili su zadovoljni rezultatom 1:0, pa čak i gosti, reklo bi se, ali su sa golom Budnika u 82. minutu još zadovoljniji pred revanš u Minsku za sedam dana. Iz gotovo jedine šanse Dinama na ovom meču došli su do izjednačenja.

(Izvor: youtube / Moja SporTV)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Vojvodina – Dinamo Minsk 1:1
(Babić 30 – Budnik 82)

Stadion: Karađorđe.
Sudija: Oliver Drahta (Austrija)

Vojvodina: Kordić – Miletić, Kovačević, Puškarić, Antić – Maksimović, Paločević (od 88 Zličić) – Malbašić (od 71. Trifunović), Meleg, Babić, Trujić (od 79. Jovančić).

Dinamo: Ignjatović – Habovda, Nojok, Sverčinski, Ostruk – Bikov, Koritko, Rotković (od 64. Budnik) – Žukovski (od 64. Karpovič), El Monir, Kontsevoj.

[/stextbox]

 

0
0

1 Komentara

  1. E to je naš fudbal, krenemo sa četiri predstavnika u evropu, a već prvog, avgusta poispadaju svi, zvezdaš sam, ali i oni nece jos dugo, prvog septembra svi ce se koncentristi na domaće prvenstvo. Tuga i jad, sl god isto tako i opet i opet

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter