9
Domaći fudbal

FOTO: Željko Čačija

KREĆU ODLASCI IZ HUMSKE: Prvi će doneti milion i po evra u kasu Partizana!

Objavljeno: 28.07.16 u 18:49

Eliminacija iz Evrope izuzetno je težak udarac i za kasu Partizana, koja sada mora na drugi način da se napuni, jer klub od toga živi.

Partizan je planirao ove sezone oko sedam miliona evra koliko bi dobio ulaskom u Ligu Evrope, ali kako se na tom putu isprečilo poljsko Zaglembje, taj novac se ove sezone neće sliti u klupsku kasu crno-belih.

Tako će na red u narednom periodu doći odlasci iz kluba, a prvi će biti odlazak talentovanog veziste Saše Lukića, devetnaestogodišnjaka koji će postati novi fudbaler Torina.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Lukić će u klub koji vodi Siniša Mihajlović, a od nedavno je na terenu vođa i Adem Ljajić, otići za čak milion i po evra, koliko će Partizana zaraditi.

Ugovor će biti potpisan na četiri godine.

0
0

9 Komentara

  1. Izvini a ko vam je oprostio dug nije mozda Ivica Kralj? Pa normalno tu je Vucic zvezdi hoce da pomogne a narodu sto rinta za najvise 30 hiljda to ga ne zanima bitno je da se radi a da li ces do sutra da prezivis to ga ne zanima jer da ga zanima rekao bi ejj ljudima da budu plate 50 hiljdaa a ne 30… tako i u zvezdi njoj pomaze umesto svim klubovima u zemlji da pomogne on samo njoj dobro razumem da navija za zvezdu ali brate mili pa nemoze to tako i normalno je da nam je ovakva liga a da bi bilo malo vise timova u nasoj ligi kao zvezda sto se pomaze i partizan bilo bi puno bolje jer po 5 miliona e svakom klubu kao sto je vojvodina cukaricki zvezda partizan radnicki nis spartak subotica liga ne samo liga nego bi klubovi nekako i izdrzali

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li je ovaj klub u mogucnosti da igrace zadrzi barem 3 godine?
    Da li fukcioneri u klubu moraju da imaju bas tolika primanja?
    Da li moze u Partizan da dodje covek koji bi ga malo izgradio?
    Da li moze klub da proverava inspekcija svake godine a ne svakih 10 godina?
    Da li se politicke stranke moraju hraniti parama iz kluba?
    Da li je i ko je dozvolio politicarima da udju u klub?
    Da li ce neko da preuzme krivicu za proslu i za ovu sezonu posto je vec katastrofa?
    Da li moze za trenera da dodje STANOJEVIC?
    Da li moze za sportskog direktora KRSTAJIC da dodje?
    Da li moze Sasa ilic za Pretsednika da dodje?
    Ako klub ne moze finansiski da izdrzi onda IVICE ILIJEV radi za a ne protiv kluba smanji sebi platu, jer od gladi sigurno neces da umres kad vec volis klub i njegov grb onda to i pokaziiii, jer za sve ovo si TI KRIV I NIKO DRUGI.

    0
    0
    Odgovori
  3. Cista uzmisljotina, niti je tacno obestecenje niti je tacna visina ugovora, a da je to sve neko izmislio videce se ovoj sana

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je jako malo novca tj ovo nije nista za milion ipo mladog igraca prodati ma katastrofa…. sto Bozinova nisu prodali ili Bandalovskog sa kim su ugovor raskinuli!!! to se ne radi tako nego ide transfer pa makar i u 3 ligu ali dobijas barem nesto novca a ovako od raskida ugovora nista, velika greska Ilijeva doveo je Bozinova koji je spreman za penziju Oumaru otisao, kod zivkoca radili mu o glavi Saponjica prodali, a dovode druge igrace to ne ide tako…

    0
    0
    Odgovori
  5. Sve teorije zavere dali je ovoliko onoliko ajd sad bitno je da lukic bude prodat jer nemoze da igra mlad je reprezentativac ima prodju taki treba i brasanca kosovica bozinova a.stevanovica i jos neke koji nece moci da igraju najtanji smo sa napadom tu nam treba jedan do dva centarfora ali nasi sa ovih livada vujaklija mrkic tako nesto u v.redu everton..radovic..mihajlovi..jankovic..radin..djuricic..marjanovic..golubovic..i sta sa damjanovicem i dr.odbrana to je sto je treba d.bek.vulicevic je prezreo ali mozda u januaru ..znaci napadaci pid obavezno i pokusati marasa dovesti i upariti ga sa milenkovicem vezati ih ugovorom na cetiri g. Tu je i gogua koji bi moga biti z.vezni .centarfor urgentno.

    0
    0
    Odgovori
  6. Nema teorije da neko plati za igraca koji nije ni medju 22 u svom slabom timu toliko novca.Plafon je ako se izvuce pola miliona.

    0
    0
    Odgovori
    • tacno tako.Partizan toliko trazi,ali zabari daju plafon 600.000.Partizan ima mnogo dugovo,plus uprava odlazi,pa im je frka da uzmu koliko bilo.To je prava istina

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter