23
Košarka

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ‘POMILOVALA’ VUJOŠEVIĆA: Pobedili bismo ga na sudu, kao što smo i na terenu…

Objavljeno: 27.07.16 u 16:54

Izgleda da je došao kraj slučaju koji je trajao poslednjih nekoliko meseci, pa i godina.

Klub sa Malog Kalemegdana je optužio bivšeg trenera Partizana da je u više navrata narušavao ugled svog kluba, zbog čega je pokrenut postupak protiv njega i već održano nekoliko parnica.

Ali, kako prenosi ‘Mondo’, KK Crvena zvezda je odustala od tužbe protiv Duška Vujoševića, kao i celog suđenja koje je trajalo u poslednje tri godine.

DA LI JE TO PAMETAN IZBOR? Nikola Milutinov odlučio gde će nastaviti karijeru (FOTO)

Sledeće ročište koje je zakazano za 1. avgust neće biti održano. Crvena zvezda, navodi se, odustaje od svega jer ima ‘pametnijih posla’.

– Naš advokatski tim dao je stručna uveravanja da bismo ovu tužbu vrlo lako dobili na sudu, kao što smo u prethodne dve godine, u jeku neargumentovanih napada, pobedili Duška Vujoševića na terenu u više navrata.

Vujosevic-Covic

– Iako su činjenice na našoj strani, čeka nas puno posla, priprema za početak ABA lige i Evrolige i nemamo vremena za bavljenje ovim stvarima – navodi se na ovom sajtu kao saopštenje iz Zvezde uz lepe želje Vujoševiću tokom oporavka od bolesti koja ga muči već neko vreme.

0
0

23 Komentara

  1. Sa ovoliko komentara grobara na ovu vest vidi se koliko im je teško. Prošla sezona katastrofalna u svim sportovima a biće još gore. Ostale samo ruševine od kluba i postali su ko gubavci jer niko neće da im dodje. Malo mi vas je žao jer se još valjate u Dulovom blatu u koje vas je zaglibio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Čovek ih 13 godina uzastopno sistematski najmonstruoznije zlostavljao, ali je Ćoki pišući saopštenje opet doživeo prekide stvarnosti i u nedostatku morala, obraza i pameti istripovao da je on nekog nekad pobedio na terenu. Samo u Vučićevoj Srbiji, i nigde više.

    0
    0
    Odgovori
  3. Znate onaj stari štos—ode seljak na pijacu i prodaje rakiju i jaja. Dodje inspekcija i hoće da gazni-kuka siroma moli i na kraju pristaje–*Gos*n ispektore/dr. Čovke*/ ajde da se bre dogovorimo može vako za rakiju da me kaznite a za jaja da me pomilujete******

    0
    0
    Odgovori
  4. Znate onaj stari štos—ode seljak na pijacu i prodaje rakiju i jaja. Dodje inspekcija i hoće da gazni-kuka siroma moli i na kraju pristaje–*Gos*n ispektore ajde da se bre dogovorimo može vako za rakiju da me kaznite a za jaja da me pomilujete******

    0
    0
    Odgovori
  5. „Nemaju vremena da se bave…“.. .!. XXAAXXAA .!. Pa zasto advokati sluze bre spineri..!!?? DV je ugasio zvezdu i to javno i glasno govori, sto se da lako dokazati i proveriti, ALI OVOJ KLEPTOMAN-SPIN-FABRICI LAZI TO NE ODGOVARA, A LEPO IH JE DV NAVUKAO NA K… DA GA TUZE !!! JOS JEDNOM SU PORAZENI, ISTINA JE JEDNA I JEDINA, KAO I KKP, ZA RAZLIKU OD NEKOLIKO TIMOVA FMP-ea i KKCZ, NI DAN DANAS SE NE ZNA CIJI STE NAVIJACI, DA LI FMP-ea ili KKCZ, MADA, ZA MENE STE IZRENTIRANI PANTERI OSTALI I OSTACETE ZA UVEKKKK .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  6. Ako te neko13 godina pobedjuje,a ti njega jednom pobedis, to znaci da si dobio jednu bitku od cetrnaest. Rat si izgubio na brutalan nacin!

    0
    0
    Odgovori
    • Rat se upravo dobija zadnjom bitkom,kad potpuno unistis protivnika,proteras ga sa svog imanja i zavladas teritorijom koju si osvojio…a slicno je Covic postigao sa ovim degenerikom.

      0
      0
      Odgovori
  7. Covek osvojio 20 trofeja,derao ih jace od decenije i oni nekog pobedili na terenu.O majko mila ovo je za Monti Pajtona.Hahahahaha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter