2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MURIĆ I CVETKOVIĆ: Hvala Partizanu i „grobarima“ (FOTO)

Objavljeno: 27.07.16 u 13:22

Edo Murić i Aleksandar Cvetković juče su napustili košarkašku klub Partizan, ali nisu zaboravili lepe trenutke u tom klubu.

Obojica su se zahvalila i ljudma iz kluba i naravno navijačima.

– Mislio sam da ću ostati u Humskoj, ali je onda usledio poziv iz ACB lige, razmislio sam i prihvatio. Ipak, je španska liga najjača u Evropi, veliki izazov za svakog igrača i ponudu sam oberučke prihvatio, izjavio je Cvetković za „Sportski žurnal“.

EGZODUS : Još dva košarkaša napustila Partizan

On je istakao da je zahvalan Partizanu na pruženoj prilici u trenucima kada mu nije išlo dobro.

– Stvarno sam se dobro osećao na terenu. Mnogo sam napredovao ove sezone, vratio sam se i pokazao sebi da mogu da igram na visokom nivou. Vratio sam i samopouzdanje koje sam godinama gubio, stvarno mi je bilo prelepo. Hvala Partizanu i navijačima koji su me prihvatili. Nadam se da sam opravdao njihovo poverenje i na terenu vratio barem upola kolika je bila njihova podrška, rekao je Cvele.

Putem poruke na instagramu od kluba i navijača oprostio se i Edo Murić.

– Hvala Partizanu i crno-beloj porodici za dve godine pune uspomena. Zelim vam svu srecu i puno uspeha u nastavku. Zauvek u srcu, napisao je Murić.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter