0
Domaći fudbal

FOTO: .fkvojvodina.rs

LALATOVIĆ POZIVA NAVIJAČE: Imamo šanse za prolaz protiv Dinama

Objavljeno: 27.07.16 u 15:10

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa spremna za dvomeč sa Dinamom iz Minska i da veruje da ima šanse za prolaz u četvrto kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

– Očekuje nas težak i neizvestan dvomeč sa Dinamom iz Minska. To je tim koji ima kvalitet, što dokazuje poslednjih nekoliko godina konstantnim učešćima u kvalifikacijama i igranjem u grupnoj fazi Lige Evrope – rekao je Lalatović.

Fudbaleri Vojvodine sutra dočekuju Dinamo iz Minska u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Utakmica se igra na stadionu ‘Karađorđe’ od 20h.

– O protivniku smo dobili dovoljno podataka, tako da ćemo spremiti odgovarajuću taktiku za sutrašnji meč. To je dobro uigran tim, sa nekoliko sjanih pojedinaca. Posebno im je dobra kontra i polukontra. Mi se nećemo zaletati. Bićemo strpljivi. Pobednik dvomeča verovatno neće biti odlučen sutra – rekao je Lalatović.

Trener Vojvodine naveo je njegova ekipa „nije bez šansi“ u okršaju sa Dinamom.

– Mislim da nismo bez šansi u ovom okršaju. Moja ekipa je spremna. Nemamo kažnjenih igrača. Očekujemo veliki broj naših navijača, koji će nam svakoko biti važni u ovom duelu – rekao je Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter