1
Ostali sportovi

FOTO: STARSPORT

TIM ZA ZLATO: Savić objavio spisak vaterpolista

Objavljeno: 26.07.16 u 14:07
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić objavio je danas spisak igrača za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Na Savićevom spisku nema promena u odnosu na tim koji je osvojio Svetsko prvenstvo u Kazanju i Evropsko prvenstvo u Beogradu.

Na spisku se nalaze: Gojko Pijetlović, Dušan Mandić, Živko Gocić, Sava Randjelović, Miloš Ćuk, Duško Pijetlović, Slobodan Nikić, Milan Aleksić, Nikola Jakšić, Filip Filipović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Branislav Mitrović.

Stručni štab čine: selektor Savić, treneri Uroš Stevanović, Vladimir Pavlović i Stefan Ćirić, lekar Vladimir Harhaji i fizioterapeut Vladimir Radović.

 
OČEKIVANJA SU NAJVIŠA: Prethodnica Misije OKS otputovala za Rio

– Imali smo veoma dobre pripreme na kojima je bilo više igrača. Moram da kažem da sam jako zadovoljan kako su radili braća Rašović, Rističević, Ubović i Subotić, ali sam u ovom trenutku procenio da teret Rija treba da podnesu igrači sa dokazanim kvalitetom i iskustvom igranja velikih prvenstava, rekao je Savić.

 

0
0

1 Komentara

  1. Da li je moguce da li je moguce ne mogu da verujem ……….opet nema Rasovica sramite se svi iz VSS na celu sa Savicem

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter