2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŠANSE SU I DALJE 50:50: Miodrag Božović poziva na oprez!

Objavljeno: 26.07.16 u 23:17

Šef stručnog štaba Crvene zvezde ne želi previše euforije.

– U drugom poluvremenu smo igrali bolje, imali smo nekoliko šansi i dali dva gola i šteta što smo naivno primili drugi gol. Ništa nije rešeno, šanse su i dalje 50-50. Kod 1:0 sam bio zadovoljan tim rezultatom, ali kada smo poveli 2:1, mislim da je trebalo da izdržimo do kraja, rekao je Božović novinarima posle utakmice.

Zvezda je u Razgradu igrala nerešeno 2:2 sa Ludogorecom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

– Utakmica je bila teška, kao što smo i očekivali. Ludogorec je izvanredna ekipa. Prvo poluvreme nismo uspeli da povežemo ništa i ništa nismo napravili. A, mogu da kažem i da nismo navikli da igramo na ovako brzoj podlozi, trebalo nam je vremena da se naviknemo, kazao je Božović.

On je naveo da će se svi posle duela u Beogradu žaliti na teren. Kako je istakao, očekuje veliku podršku u revanšu i 40 do 50 hiljada ljudi i veliku podršku.

Božović je naveo da je igračima na poluvremenu, kod rezultata 0:1, poručio da počnu da igraju i da se ne plaše jer problema nema. „Bolje da izgubimo, a da smo nešto probali“, dodao je trener crveno-belih igračima.

On je rekao da je zadovoljan kako je Aleksandar Katai odigrao na poziciji špica i da mu je žao što nije dao još jedan gol.

Kada je reč o Geloru Kangi, Božović je naveo da fudbaler iz Gabona još nije pokazao šta ume i da je to igrač koji „može da trči dva dana“, kao i to da zadnji vezni igrači „malo trpe“ zbog njega.

0
0

2 Komentara

  1. SANSE SU 99:01 DA VAS U BG NECE NI BITI, DZABE KANGI STO MOZE DA TRCI 2 DANA, KAD PISMO IZ UEFE STIGNE ZA 2 SEKUNDE-FAKSOMMMMM .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter