4
Košarka

FOTO: STARSPORT

VELIKI KORAK U KARIJERI: Kevin Džouns pronašao novi klub? (FOTO)

Objavljeno: 25.07.16 u 09:25

Prema, vrlo često, dobro obaveštenim izvorima specijalizovanog košarkaškog portala ‘Eurohups’, najbolji igrač Partizana iz prethodne sezone našao je novi klub.

Nekada NBA košarkaš u redovima Klivlend Kavalirsa, a prošle sezone najbolji igrač beogradskog Partizana, nalazi se pred velikim korakom unapred u svojoj evropskoj karijeri. Amerikanac Kevin Džouns najverovatnije seli se u nešto hladnije krajeve – Rusiju.

Naime, kako saznaje poznati košarkaški portal ‘Eurohups’, Džouns je pred potpisom ugovora sa Lokomotivom Kubanj, timom koji je u sezoni za nama igrao na fajnal foru Evrolige i tamo zauzeo treće mesto, debitovavši u završnici tog takmičenja.

ĐORĐEVIĆ OTKRIVA: On je doneo ratnički duh u reprezentaciju!

Džouns iza sebe ima izuzetnu sezonu u kojoj je beležio prosečno po oko 17 poena i hvatao oko sedam skokova po meču.

Novi trener Lokomotive Focis Kacikaris želi upravo Džounsa za igru pod košem, a kako je američki krilni centar i po potrebi centar, slobodan igrač, verovatno će vrlo brzo doći i do ozvaničenja saradnje.

0
0

4 Komentara

  1. Čovek je toliko kvalitetan igrač da se sva igra zasnivala na njemu.

    U nikad slabijem kkp.

    Hvala ti za sve i srećno.

    Ljubitelji sporta i razonode ovo je kraj programa.
    Najjača Akademija sporta sada u svim sekcijama vaterpolo, kosarka, fudbal rasformirana isto kao fudbalska 1966 e.

    Za crven narod samo jedan crven klub.
    Turci radujte se.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ove godine kao i prethodne, pokusavaju da uniste KKP na razne (kriminalno-adverzijalne) nacine..uz sve „pritiske“, politiku i sudije veliki je uspeh i zadovoljstvo sto smo za malo osvojili ligu, zahvaljujuci tebi brate, Wilijamsu, Edi, Vanji, a posebno nasem NOVICI-UBICI GANAAA .!. XXAAXXAA .!. Hvala ti i srecno Kevine-vojnice Svetinje !!! SILOM SE NE MOZE PROTIV MAGIJE-KKP-IZNAD SVIH !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter