0
Evrokupovi

TURE: Došao sam u veliki svetski klub da osvajam trofeje (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.16 u 22:26

Najveće pojačanje prelaznog roka stiglo je juče u redove škotskog prvaka.

Kolo Ture je obukao „zeleno – beli“ dres i značajno pojačao odbranu tima. Seltik se plasirao u treće kolo kvalifikacija za ligu šampiona, a u ovom prvenstvu imaće još veći izazov, jer se u ligu vratio gradski rival Rendžers.

POJAČANJE IZ LIVERPULA: Kolo Ture stigao u Seltik (FOTO)

– Znam da sam došao u tim sa velikom tradicijom, Igrao sam za nekoliko velikih klubova i nadam se da ću svojim iskustvom pomoći timu u odbrani, rekao je Ture.

Seltik je baš na toj poziciji „tanak“, jer Efe Ambrouz često pravi kardinalne greške u odbrani, a u klubu još ne mogu da računaju na Jozu Šimunovića, koji se još oporavlja od pobede.

ZA SMEH DO SUZA: Irci pevali pesme Jaji Tureu i nosili ga na ramenima (VIDEO)

– Nadam se da ću svojim savetima pomoći kolegama u timu, naročio mladima. Učiniću sve što znam da pomognem. Uvek sam naporno radio i davao sve od sebe. Nadam se da će me navijči prihvatiti, jer je važna energija koju jedni drugima dajemo.

Najvažnije od svega je da ekipa prođe u Ligu šampiona, ali i da odbrani titulu naredne sezone.

– Ovde sam da bih osvajao trofeje. Želim i da se zahvalim treneru Rodžersu što mi je pružio priliku da igram za jedan od najvećih klubova na svetu, rekao je Ture.

(Izvor:youtube/Celtic FC)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter