2
Košarka

SAIGRAČI SE VALJALI OD SMEHA: Ameri razbili Kinu 49 razlike, a Džordan se propisno obrukao (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.16 u 09:39

Rival Srbije u grupi na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru pokazuje svu svoju dominaciju, ali i nonšalanciju tokom priprema za Rio.

Tačnije, Amerikanci ne igraju pripremne utakmice, već egzibicione, jer ih tako i predstavljaju i nazivaju. Posle prve koju su igrali protiv Argentine, sada su se igrali sa Kinezima koje su, blago rečeno, oduvali sa parketa u Los Anđelesu – 106:57.

Ne treba reći da Amerikanci nisu imali apsolutno nikakvih problema u ovom meču, kao što verovatno u ovakvom sastavu neće imati ni protiv jedne selekcije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru. A upravo sa našom igraju u grupnoj fazi.

Bilo je dosta dvocifrenih igrača, a najefikasniji je bio Kevin Durent sa 19 poena. Klej Tompson je imao 17, Demar Derozen 13, a Demarkus Kazins i Diandre Džordan po 12 poena.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

I upravo je poslednjepomenuti, Diandre Džordan, bio prva figura meča. Kao domaćin ovog meča, jer se igrao na parketu gde svoje mečeve igraju njegovi Los Anđeles Klipersi, Džordan je imao nekoliko atraktivnih zakucavanja i blokada, ali i…

U njegovom stilu, propisno se obrukao, toliko da su i saigrači na klupi umirali od smeha. A od cifre koju zarađuje vrti se u glavi…

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter