0
Evropske lige

OŠTRO: Maradona osuo paljbu po svom sunarodniku!

Objavljeno: 25.07.16 u 18:23

Za mnoge najbolji fudbaler svih vremena, Dijego Armando Maradona, po ko zna koji put je pokazao da nema dlake na jeziku.

Legenda Napolija osudila je potez Gonzala Iguaina da napusti „napolitance“. Maradona je potez dvadesetosmogodišnjeg Argentinca opisao kao „neoprimišljen“.

– Način na koji je otišao je pogrešan, zbog trermana koji je imao u Napoliju, takav tretman on neće imati nigde više. Nisu mi se svidele tajne posete radi medicinskih pregleda, navijači Napolija to nisu zaslužili… Juventus je omražen kod „napolitanaca“ i iz moje perspektive, teško mi je da razumem odluku Iguaina„.

I pored odlaska asa kakav je Iguain, nekadašnji svetski prvak i vođa Napolija, ima poverenje u kontroverznog predsednika kluba, Aurelija De Laurentisa

– Sada, sa 90 miliona evra od ove prodaje, očekujem od De Laurentisa dobru kupovinu i da napravi pobednički Napoli, zaključio je Maradona.

 

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter