0
Evrokupovi

NAVIJAČ LUDOGORECA: Kako nas je, nezasluženo, dobio Real… (VIDEO)

Objavljeno: 25.07.16 u 23:02

Ako niko drugi, onda građani Srbije dobro znaju šta znači „navijačka neobjektivnost“.

Sastali su se pre skoro dve godine, po prvi put u Ligi šampiona, Ludogorec i Real Madrid. Taj prvi susret, navijači Ludogoreca pamtiće verovatno dok su živi. Kod kuće, sa takvim protivnikom, u odličnoj atmosferi, čak su i poveli u sedmom minutu golom Marselinja posle dobro izvedenog kornera… A onda, šok! Penal za goste. Pao je Ćićarito, i utisak je da sudija ipak nije pogrešio. Lopti je prišao Kristijano Ronaldo, međutim, Stojanov je bio spretniji. 

Nije bilo kraja lošoj sreći Bugara. Nakon jednog blagog duela u šesnaestercu domaćina, teatralno je pao Kristijano Ronaldo. I još jedan penal za Madriđane! Ponovo je Portugalac šutirao u istu stranu, i ponovo je Stojanov pročitao i pogodio gde će lopta, ali ovaj put, šut je bio nezaustavljiv.

„Iščupao“ se Real do kraja meča, uspeo je da preokrene rezultat u svoju korist. Pobedonosni pogodak za „kraljevski klub“ postigao je nakon ulaska sa klupe Karim Benzema u 77 minutu.

Kako su navijači Ludogoreca podneli ovakav poraz? Nedavno je jedan od, pretpostavljamo navijača, objavio simpatičan video klip vezan za duel Reala i Ludogoreca koji daje najbolji odgovor na to pitanje.

Na korak od istorije…

(Izvor:Youtube/Ludogorets news)

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter