6
Domaći fudbal

LOGIČNO: Božinov zbog Grobara navija za Ludogorec

Objavljeno: 25.07.16 u 23:10

Sutra se u Razgradu igra utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Crvene zvezde.

Veliki je ulog, jer će pobednik tog duela doći na korak od plasmana u elitno takmičenje.

Zanimljiv odgovor Mozzart sportu na pitanje za koga će navijati, dao je igrač Partizana, Bugarin Valeri Božinov.

– Logično je da navijam za tim iz svoje zemlje, jer je važno da Bugarska ima predstavnika u Ligi šampiona. Ne bih da me neko pogrešno shvati, ali ja sam igrač Partizana, oduševljen sam „grobarima“ i to mi je dodatni motiv da navijam za Ludogorec.

Kompletan intervju Božinova za Mozzart pročitajte ovde.

0
0

6 Komentara

  1. Dzaba im se slihtas,jedva cekaju da ti vide ledja a nemas cime da budes njima impresioniran.Mozda onim bezumnim postrojavanjem sinoc?To sto ces navijati za svoje bugare je logicno i niko nema prava da ti zameri a ne bih zamerio ni ostalim igracima partizana koci ce takodje to uraditi.Sve ostalo je foliranje,ko kaze da je drugacije,bar sto se tice iskrenih navijaca.Ja sam svim srcem navijao da ispadnete protiv Poljaka i uvek navijam protiv vas,bez obzira protiv koga igrali a tako rade i partizanovi navijaci kad navijaju protiv Zvezde.Nema tu niceg neuobicajenog i loseg,bitno je da se ne ubijamo medjusobno a navijanje je strast.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter