11
Domaći fudbal

GROF PRED LUDOGOREC: U odbrani nam treba bokser, a idemo na pobedu

Objavljeno: 25.07.16 u 19:01

Miodrag Božović briljirao na konferenciji za medije pred susret sa Ludorecom.

Luis Ibanjez je već igrao protiv Bugara. Istakao je da će biti teško:

– Dugo su zajedno, igraju Evropu dobro, istakao je Zvezdin Argentinac.

Potom je prokomentarisao i svoje iskustvo protiv Ludogoreca:

– Neki od njih su igrali protiv mene u Dinamu. Dobri su napred, ali mi imamo Marakanu. Bekovi su im brzi, tako da nema opuštanja. Cilj je što povoljniji rezultat.

Trener Zvezde Miodrag Božović je konferenciju otvorio rečenicom koja će razgaliti Delije:

– Došli smo po pobedu.

Potom je nešto umerenijim tonom nastavio:

– Hvala što nas cenite. Još nismo dovoljno spremni, ali idemo da prođemo, želimo garantovanu Ligu Evrope. Možda i Ligu šampiona, ali to će biti baš teško.

O važnosti dvomeča nije imao dilemu:

– Ova utakmica je važnija. Ako pobedimo, biće lakše u Beogradu. A pošto igramo ofanzivno, sutra će biti golova, istakao je Zvezdin Grof.

Za kraj je prokomentarisao loše partije odbrane:

– Jedino boksera da dovedemo, u svom stilu je zaključio Božović.

Pripremili: Darko Noveski i Strahinja Nikolić

0
0

11 Komentara

  1. Sa ovakvom postavkom tipa NIT NAPADAM NIT SE BRANIM, minimum 2-0 a ocekivano i 3-0 za domacu ekipu.Daj Boze da gresim.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa, Fibel ako bude igrao racunajte na prskanje samo tako, jer je RUPA, cudi me da ne vidite to ! Kao kod nas Brasanac sto je uljez i onaj Bogosavac, tako kod vas ovaj lik i tuto kompleto odbrana. Donald odlican, al spor, Le Talek sumnjivog kvaliteta, Plavsic ubica, Katai takodje. Srecno, braco Srbi protiv Gaguzana Turaka i uzmite skalp indijancima 🙂

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj bre i ne pali se…ako krenemo otvorenije,napunice nas do vrha,dace nam petardu minimum.Zar ne vidis kakav krs imamo u odbrani,Cvetkovic,Lukovic,Rendulic… pa ni Fibel nije nista posebno,osim sto ima visinu i dug korak.Treba dobro zatvoriti prilaze nasem golu,igrati oprezno i pokusati na kontre da im damo bar jedan gol.Odbrana da ne stoji visoko,vec tu negde malo ispred 16 metara i samo tako imamo neke sanse.

      0
      0
      Odgovori
      • sve to stoji,nisi izmislio toplu vodu.Ali decko…mi smo Zvezda!Da je Zvezda igralo tako kako ti savetujes mozda bi neke znacajne meceve dobila(finale kupa uefa recimo)ali armiju navijaca ne bi danas imala niti bi bila to sto jeste.Akad si vec znalac,sta savetujes?Da igraju kao partizan onomad?Kukavicki pa opet po pi…

        0
        0
        Odgovori
        • A da li se neko seca,osim nas zvezdasa,ko je igrao finale kupa Uefa sa Borusijom?Naravno da ne jer se pamte samo pobednici i osvajaci.Nas je tada unistio sudija jer je izmislio penal nemcima a bili smo bolji.Kako smo igrali finale KES?Takticki,oprezno i osvojili smo Evropu,sto mnogi nikad nece ni prici blizu toga.Sada svi to pamte,ima izgravirano nase ime na peharu.Sta nam vredi veceras da krenemo napadacki i primimo petardu a posle cao Evropo,cao milioni evra,losa atmosfera u timu i nema para da se isplate ovi silni igraci.Kad nam je jedan Napredak lagano dao dva komada i imao jos toliko zicera,sta ce nam tek ove babaroge brazilci uraditi,protiv smesnih Cvetkovica,Lukovica…Imamo igrace u sredini,koji mogu sa svima da se nadigravaju i svakom da spakuju bar jedan gol iz kontre ili individualne akcije,zato samo malo defanzivnije,bez prostora da nam pretrcavaju stopere i da ulaze jedan na jedan sa bilo kime,da se udvajaju bocni napadaci i to je to.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter