0
Evrokupovi

A SAD ADIO: Zdravko Mamić podneo ostavku!

Objavljeno: 25.07.16 u 18:43

Zdravko Mamić podneo je ostavku na meesto prvog potredsednika Hrvatskog fudbalskog saveza.

Oglasio se saopšetenjem u kojem je naveo da „odlazi kako bi hrvatski fudbal mogao nesmetano da ide u budućnost“ i da „ne želi da bude razlog zbog kojeg se umanjuju uspesi saveza.“

Dodao je i da se okreće svojoj „privatnoj situaciji“, odnosno istragama USKOK-a u kojima je najavio da će dokazati svoju nevinost.

Mamićevo saopštenje:

– Kao što već znate od januara ove godine više nisam izvršni predsednik Dinama. To sam učinio da bi Dinamo, u koji sam se godinama zaklinjao, mogao nesmetano da ide u budućnost.

Sada iz istih razloga i s jednakom tugom odlazim s mesta prvog potpredsednika HNS.

NASTAVAK “RATA” U HRVATSKOJ: “Ne damo Hajduk” opleo po Mamiću i Šukeru (VIDEO)

Ne želim više biti razlog zbog kojeg će pojedinci umanjivati uspehe mojih kolega iz saveza i Dinama i sjajne rezultate kojima već godinama uveseljavaju sve naše sugrađane. Ne želim da se mojim imenom služe kao izgovorom za nanošenje štete ugledu hrvatskog fudbala, koji svojim radom i svojim rezultatima služi na čast svima nama.

Za hrvatski fudbal sam dao dušu i sve svoje znanje, pa se nadam da će nastaviti i dalje s nizom fantastičnih stvari o kojima će, kao i dosada, pričati ceo svet i to im to od srca želim. Ja ću se, pak, u budućnosti posvetiti svojoj privatnoj situaciji i, uveren sam, dokazati svoju nevinost u svemu što mi se stavlja na teret.

MAMIĆ: Šuker zbog Tompsona pretio ostavkom u UEFA (VIDEO)

HNS će, kao i Dinamo, u meni uvik imati najvernijeg navijača, napisao je Mamić.

Podsetimo da je Zdravko Mamić umešan u mnoge skandale, od sumnjivih transfera, do napada na novinare i bivše ministre srpkog porekla u vladi Hrvatske.

U poslednje vreme navijači hrvatske reprezentacije, naročito Hajdukovi, vršili su ogroman pritisak na predsedništvo HNS, zbog „prosvajanja“ reprezentacije od strane predsednika Šukera i potpredsednika Mamića.

Mnogi mediji su, poput Index.hr konstantno vršili pritisak, koji je rezultovao ostavkom „alfe i omege“ hrvatskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter