7
Domaći fudbal

TOMIĆ: Prvo poluvreme katastrofa, snosiću odgovornost

Objavljeno: 24.07.16 u 21:49

Trener Partizana bio vidno nezadovoljan nakon utakmice. Trener Bačke, sa druge strane, nije dužio.

– Čestitam ekipi Bačke na prvom bodu na debiju u Super ligi. Branili su se u drugom poluvremenu, što je razumljivo, imali su igrača manje… Mi smo katastrofalno odigrali, pogotovo prvo poluvreme, a ekipa nije odreagovala kako je trebalo… Treći meč bez datog gola… Tako da, spreman sam da snosim odgovornost. Znam šta znači Partizan, rekao je Tomić nakon trećeg uzastopnog remija njegovog tima bez datog gola.

Sa druge strane, Spasoje Jelačić, strateg Bačke, nije želeo da duži:

– Fantastična borba! Nismo hteli da se branimo ovoliko, ali je Partizan jak, stisli su nas. Nismo mogli više, pošto smo ostali bez jednog igrača… Ovo nam je prvi bod u Super ligi, istakao je trener Bačke.

0
0

7 Komentara

  1. kaze komentator / balazic nije u konkurenciji za tim jer je izasao iz teske povrede / kakva glupost pa i vulicevic je isto izasao iz teske povrede pa igra , zasto ne igra balazic-

    0
    0
    Odgovori
  2. navijac sam partizana ali mogu slobodno reci koji jad i beda od vas ,umesto fk partizan najbolje da se vi zovete BAP sto znaci beogradski amaterski partizan, jer ste stvarno i doziveli i to dupli BAP , i od poljaka i od backe, upamet se biseri, UPRAVA NAPOLJE, za bolji PARTIYAN, resenje je: UPRAVA NAPOLJE, UPRAVA NAPOLJE, pozdrav. p.s. a sa ovakvom igrom, moyda bi vam vise odgovarao naziv FK. PLAVI PATLIDŽANI, pozdrav

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter