12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SPORNE ‘BOMBE’ PRELAZNOG ROKA: Iliev oštro odgovorio Bjekoviću!

Objavljeno: 24.07.16 u 14:54

Posle eliminacije Partizana i kvalifikacija za Ligu Evrope, ponovo se zahuktao sukob između aktuelnog rukovodstva kluba i opozicije predvođene Nenadom Bjekovićem.

Navijači Partizana još uvek ne mogu da prebole preranu eliminaciju iz Evrope, a posle poraza od Zaglembja u Lubinu kao so na ranu stigla je i rasprava koja bukti sve više između vlasti i opozicije u klubu iz Humske.

BJEKOVIĆ ŽESTOKO: Sve bih ih posmenjivao još u Poljskoj

Prvi je vatru otvorio Nenad Bjeković, pitajući se kakve su to ‘bombe’ ovog i prethodnog prelaznog roka, na šta je danas odgovor spremio sportski direktor Ivica Iliev.

– Moj početak na poziciji sportskog direktora jeste bio euforičan, a on (Nenad Bjeković, prim. aut) o njemu priča s ironijom. Imamo činjenice, Everton je stvarno bomba. Pa, takvog igrača nema u Srbiji! Pričamo o Jankoviću, pa dečko je pokazao kakva je bomba, svi su to videli – rekao je Iliev za ‘Informer’.

Nenad Bjeković je ranije imao malo drugačije izjave, na šta ga je Ivica Iliev ovom prilikom podsetio.

– Kada su dolazili Radović i Đurđić, cela Srbija je bila na nogama. I Bjeković je rekao za Radovića da je veliko pojačanje. Za Leonarda priča s omalovažavanjem, a dečko još nije ni zaigrao. Plus i sada kaže da imamo bolji najbolji tim! Svako ima pravo da priča šta hoće i ne ljutim se na Bjekovića – zaključio je Iliev.

0
0

12 Komentara

  1. Ajmo ovako. Iliev je doveo Pantica, Radina, Djuricica, Marjanovica, Ostojica, Leonarda, Jankovica, Radovica i Djurdjica. Prva sestorica su rezerve, ili na tribinama i ko zna da li ce sakupiti vise od 90 minuta na terenu za celu polusezonu pre nego sto nova uprava u prvom prelaznom roku pocne da lupa glavu kako da ih se otarasi. Mozda ne Leonarda, mozda se on i ispostavi kao pojacanje za jedno dve godine kada bude spreman. Radovic je dosao jer vise nije imao gde da ode sa svojim kilogramima, a da mu je Partizan poslednja opcija, videlo se nekoliko prelaznih rokova u nazad, kada je cak i Olimpija imala prednost. Djurdjic jos nista nije pokazao, ali njega se isplati cekati. Jedino je Jankovic pravo pojacanje, ali on nije nas igrac, vec igrac Olimpijakosa. Sve u svemu, Iliev, ovaj prelazni rok, nula. E sada sto ga proziva Bjekovic cijih se bombi poput Nikolova, Zajica, Radosavljevica… jos sa jezom secamo, dovoljno govori kakve dve opcije su pred Partizanom i u koliko je klub teskoj situaciji.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovo je definitivno cirkus od klub,uprave,navijaca u komentarima.Ovaj idiot GdK vas samo bruka u svakom svom komentaru i sluzi da se zvezdasi sprdaju sa njim.Nista bolje nije ni prepucavanje izmedju sadasnje uprave i ovih potencijalnih,koji hoce da preuzmu vlast.Ovaj Ilijev je prso sa tim bombama jer neka shvati da u Srbiji ne igra nijedna bomba od igraca.Jedini koji je imao neki rejting,sto je dosao u neki nas klub je Mouce iz Zvezde.Tvrdi da od Evertona nema boljeg igraca je smesno.Covek jedino trci do iznemoglosti i bije ko sveti Ilija,drugog kvaliteta nema,samo solidan klupski igrac i nista vise.Dalje,za Jankovica tvrdi da je dokazao da je bomba…toliko glupa izjava da bi morao na ispitivanje.Kad je to malisan dokazao?Odigrao je dve tekme za partizan,prvo sasvim solidno i drugu ocajno ali Ilijevu je izgleda dovoljno sto je samo jednu odigrao ok i sad bi da napravi zvezdu od njega.Slazem se sa njim da su Radovic i Djurdjic solidi igraci ali nikako bombe,prvi je sa 32 god.na zalasku karijere i nema se puno ocekivati od takvog igraca a drugi ima takodje prilican broj godina 30,imao je i teske povrede u inostranstvu i mozda bljesne neku utakmicu ali kontinuitet ne treba ocekivati od nijednog.Ne znam cija je izjava da imate najbolji tim ali to je totalna glupost.Uporedjujuci igrace sa Zvezdinim,minimum je Zvezda za klasu kvalitetnija.Doduse,trenutno su u ocajnoj formi ali onaj ko razume i poznaje fudbal,moze lako da oceni koliko ko vredi.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mars iz Partizana i ti i Tomic a Vazuri, Vuleticu i Vucelicu treba zabranuti ulazak na stadion. Sramota je da Partizan igra sa jednim napadacem…

    0
    0
    Odgovori
  4. Безимени говнару,даимонде,пфц,јајаро и како не све тражиш од Вучића спонзора а називаш га свакаквим погрдним именима то само говори колико си говно и јајара!!!! Кад сте ви за спонзора имали Тадића,Дачића,М. Марјановића,Додика,Богићевића,Милију Бабовића,Ђуру лопину нисте се сетили да птеусмерите неког јаког у Звезду него сзе ликовали над звездиним пропадањем!!! Е сад ћете ви тамо где сте желели звезду а да је паметан Вучко да вас угаси,сатре да не постојите па да сви са вашом опозицијом попушите томпус за збогом!!!!

    0
    0
    Odgovori
    • .!. XXAAXXAA .!. Uz obavezan snif, popusices ti MENI, zajedno sa crvenom rent-a-car bratijom TOMPUS za MIR..u Svetuuuu .!. XXAAXXAA .!. A mogli bi i tadicu i dacicu…takodje, ipak su vas ONI „odrzali“ iznad vode, mada, Uefa ima 1000 000 razloga da VAS UDAVIIIII, JEDNOM ZA SVA VREMENAAA .!. XXAAXXAA .!.

      0
      0
      Odgovori
  5. uprava partizana nema pojma, dovedeni su krs igraci a ilijev prica da su bombe. odgovorno tvrdim da ce partizan da primi 7 gola od Zvezde i da ako prvenstvo bude bilo regularno da ce partizan da bude osmi na tabeli

    0
    0
    Odgovori
  6. E kad bi nrko tom đurčiću dodao loptu možda bi i zabio koji gol pa kad nama brašanac igra onda tu nem šta da se priča.

    0
    0
    Odgovori
  7. Nije jedini problem prerana eliminacija, NAJVECI problem je taj, sto je OVA TROJANSKA „UPRAVA“ jos TU, na celu Svetinje i to posle izgubljene ( bez obzira sto je namestena) TITULE, kao i to, sto je OVA „ODLAZECA UPRAVA“ ODRADILA PRELAZNI ROK, a posto je „odlazeca“ kakvu onda moze da snosi ODGOVORNOST ZA OVAJ NEUSPEH-ISPADANJE IZ EVROPE i UVECAVANJE DUGA, A GENERALNOG SPONZORA NI NA VIDIKU ..??!!! Ganferima je „nas“ Tadic namestio, uz pomoc tadasnjeg premijera (opet „naseg“) Dacica-GASPROM, a OVAJ „njihov“ AV NI NE POMISLJA DA NAMA, kao iole ozbiljan Drzavnik, OBEZBEDI SPONZORA ISTE JACINE ili bar pribliznog kao sto je GASPROMOV UGOVOR O SPONZORSTVU PREMA DEVASTIRANOM CRVENOM KLUBU ZLA OD ZACECA, SIMBOLU EX YU!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Alo, kretenu, mani se malo Zvezde, potrazi problem na drugom mestu… Odrasti vise, ponasas se kao da imas 7 godina, debilu.

      0
      0
      Odgovori
  8. Nije jedini problem prerana eliminacija, NAJVECI problem je taj, sto je OVA TROJANSKA „UPRAVA“ jos TU, na celu Svetinje i to posle izgubljene ( bez obzira sto je namestena) TITULE, kao i to, sto je OVA „ODLAZECA UPRAVA“ ODRADILA PRELAZNI ROK, a posto je „odlazeca“ kakvu onda moze da snosi ODGOVORNOST ZA OVAJ NEUSPEH-ISPADANJE IZ EVROPE i UVECAVANJE DUGA, A GENERALNOG SPONZORA NI NA VIDIKU ..??!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter