4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BURA NA POČETKU: Partizan oštećen za penal? (VIDEO)

Objavljeno: 24.07.16 u 20:24

Početkom drugog poluvremena crno-beli su, utisak je, otećeni za jedanaesterac.

Brašanac je bio u prodoru, Ilić je startovao na ivici šesnaesterca. Sudija je dosudio faul, ali je ipak utisak da je trebalo da dosudi najstrožu kaznu, pošto je prekršaj bio na liniji kaznenog prostora.

(Youtube/Sport Nation)

0
0

4 Komentara

  1. Moram da kazem da je ovaj mladisudija dosta dobro sudio, u polju korektno procenjivao, ali jeste pogresio kod prekrsaja za Partizan na liniji kaznenog prostora. Ne moze se sad reci da je to namerno uradio ne svirajuci penal, ali jeste pogresio.
    Kao ljubitelj fudbalske igre veoma sam razocaran igrom oba tima, vise domaci.a Backe. Znate sta, jadna nam je liga ko u njoj igra braneci se sa deset igraca ceo mec. I jos im trener kaze na kraju da je bila fantasticna borba. Gadim se na podvale i zelim im da nauce igrati fudbal ,u protivnom zelim im da ispadnu iz lige jer je zagadjuju teskom bunkeraskom destrukcijom igre.
    Partizan je opet bio neinventivan u napadu a kad je to u igri tima ocigledno onda je nesumnjivo do trenera. Mora ih nauciti kako da otkljucavaju bravu, kako da odgovore na opstruktivnu igru i tehnicki dve bitne stvari koje su momcima u sve tri meca nedostajale a to su tehnika kontrole suta, snage suta pri pasu,posebno Gogua ,ali i ostali. Stopovanje lopte je drugi tehnicki problem. Ima tu dosta toga za popraviti, a sut sa distance je kao zaboravljena stvar.
    Veoma sam razocaran igrom Brasanca, ne razumem zasto ga Tomic forsira kad ne moze ni jednu loptu posteno dodati precizno. Em je jos i jako slab suter. U sve tri meca je bio u celini najslabija karika ekipe. Neka proba Marjanovica, on je mnogo bolji suter a i zeljan je igre i dokazivanja.
    Tomicu ne bih mnogo zamerio ako bi dobio narednih pet meceva i usmerio tim ka osvajanju sampionata,inace dzaba sve, dzaba i cinjenica da on kao covek uziva mnogo simpatijaod strane grobara. Neefikasnost je problem taktike i to je uvek do trenera. Morace se mnogo raditi na tome.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zaigrao se sudija malo nije ti vise tole tamo nego kokeza i zbog ociglednog pokusaja da pomogne partizanu(iskljucenje igraca backe bez razloga)da se postaras da decko ne uhvati pistaljku narednih 6 meseci minimalno jer je zvezdu koja je uvek igrala posteno to u predhodnim sezonama mnogo kostalo.

    0
    0
    Odgovori
  3. Кмкмкмкмеееееее јесте хотовци линија саставни сео терене али не палите ватру!!! Десна стајна нога Илића је на линији и то је ок,алу лева којом прави фаул је ван шеснаестерца!!! Тако да падавичари из фрањевског клуба могу да жале за другим шансама и то је у реду али је и Бачка имала пречку!!! И опет судијска грешка,голмана треба да искључе не играча!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter