2
Domaći fudbal

BRAVO MOMČINO: On je najmlađi debitant u istoriji Superlige!

Objavljeno: 24.07.16 u 11:52

Na otvaranju superligaške sezone Voždovac i Spartak odigrali su nerešeno bez golova, a priliku da iskusi čari igranja u najelitnijem takmičenju u Srbiji dobio je i petnaestogodišnji Filip Stuparević. 

Reprezentativni selektor, Slavoljub Muslin, kao i blizu hiljadu gledalaca koji su posmatrali premijerni duel Voždovca i subotičkog Spartak Ždrepčeva Krv, mogli su u finišu meča da budu svedoci rađanje jedne fudbalske karijere čije se granice u ovom momentu ne poznaju.

SUPERLIGA: Trijumfi Mladosti i Metalca, nova dva remija u prvom kolu

Strateg „zmajeva“, Bratislav Živković je uvođenjem u igru Stuparevića (rođen 30.08.2000.godine), napravio pravi potez afirmišući i talenat mladog igrača, ali i  klub Voždovac koji sada nosi oreol najmlađeg debitanta na srpskoj elitnoj sceni.

Sa 37 dana pre navršenih šesnaest godina, Stuparević je postavio rekord u odnosu na svoje prethodnike, a voždovačka publika neskriveno priželjkuje prvi Filipov gol u seniorskoj konkurenciji.

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter