0
Domaći fudbal

KOKEZA POTVRDIO; U planu je Regionalna liga, šampionu lepe parice…

Objavljeno: 23.07.16 u 09:57

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza potvrdio je pisanje medija da je u planu organizacija Regionalne lige i da će naša „kuća fudbala“ podržati predlog UEFA.

Slaviša Kokeza gostovao je sinoć na TV Arena Sport gde je govorio o spekulacijama da bi najkasnije do 2018. godine trebalo da počne Regionalno takmičenje.

– Ideja je da bi se to takmičenje igralo paralelno sa domaćim takmičenjem, a održavalo bi se između februara i maja. Same nagrade ne bi bile male, već bi bile veoma značajne i imale bi velikog uticaja na budžete svih klubova – rekao je Slaviša Kokeza.

REGIONALNA LIGA: Dejo sumnjičav, Zahovič kategorično protiv “jugoslovenske” lige

On je otkrio i neke finansijske detalje koji će se sigurno svideti svim klubovima u regionu.

– Prvoplasirana ekipa može da prihoduje oko 2,5 miliona evra, a među prvih osam ili deset ekipa nijedna ne bi završila sa manje od 700.000 ili 800.000. A, mislim da sam dobro zapamtio brojke – istakao je prvi čovek FS Srbije.

KREĆE REGIONALNA FUDBALSKA LIGA: Ko će biti šampion? (ANKETA)

Sad ostaje da se vidi reakcija Delija i Grobara, to jest da li navijači žele da Crvena zvezda i Partizan igraju u ligi ponovo sa Dinamom i Hajdukom. Ako se pogleda stav navijača Crvene zvezde u pogledu na košarkašku ABA ligu, onda se crveno-belima nikako ne isplati novo „Bratstvo jedinstvo“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter