0
Evroliga

DOBRO PAMTI SVE: Sigurno se vraćam u Partizan!

Objavljeno: 23.07.16 u 23:34

Ljubimac navijača Partizana, odabranim rečima pričao je o „crno-belima“.

Prošlo je dve godine od kako je poslednji put nosio dres Partizana. I pored vremenske distance, mladi Francuz, Leo Vesterman, nije zaboravio dve provedene sezone pod diregentskom palicom Duška Vujoševića.

Sa Partizanom je osvojio dve domaće i jednu titulu regionalne lige. Vreme provedeno među „crno-belima“ opisuje u superlativima. 

– Partizan je klub mog srca. Teško je opisati tu povezanost. Da biste to razumeli, morate biti tamo. Mnogo je ljubavi, zanosa među igračima i navijačima. Neverovatno je. Želeo sam da ostanem, ali sam se povredio i bilo je komplikovano. Jednog dana ću se vratiti, sigurno, rekao je Vesterman za francuske medije.

NAPUSTIO DULETA: Vesterman sledeće godine igra Evroligu (FOTO)

Dvadesettrogodišnji Vesterman nastupaće od ove sezone u dresu litvanskog Žalgirisa. O ovoj „zemlji košarke“, Leo ima samo reči hvale.

– Litvanija je zemlja od tri miliona stanovnika koji strastveno vole košarku. Nemaju vrelu krv kao Srbi, ali znaju da naprave atmosferu, zaključio je Vesterman.

VIDEO IZ PIONIRA: Evo kako su Lovernja i Vestermana dočekali Grobari (VIDEO) (FOTO)

(Izvor: Youtube/Novoseljanin)

Pripremio: Stefan Stupar

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter