11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BJEKOVIĆ ŽESTOKO: Sve bih ih posmenjivao još u Poljskoj

Objavljeno: 23.07.16 u 21:30

Partizan je neočekivano ispao već u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, što je veliki udarac za klub.

Traže se i nude ostavke, a kandidat za predsednika kluba Nenad Bjeković je u razgovoru za Mondo otkrio šta bio on uradio u datoj situaciji.

– U ovoj poziciji, promenio bih ih već u Poljskoj. Ali, ne bi Partizan ispao, pa da oni budu sad žigosani, rekao je Bjeković.

TUŽNA ATMOSFERA NA TELEOPTIKU: Tomićevo izvinjenje navijačima i pitanje javnosti – Čemu ovaj linč?!

On se osvrnu i na pojačanja koja su dovedena u prelaznom roku.

– Ako si doveo pet bombi u januaru, zašto u junu dovodiš deset? Šta je sa onim prethodnim? Ili su eksplodirale ili su bez baruta. Nema logike! Ako fudbaler sam kaže saigračima u svlačionici: imao sam toliko, sada sam dobio još više i ne igra kvalifikacije, to je u najmanju ruku nekorektno, nefer prema Partizanu. Moraš da igraš, uvedeš me u Ligu Evrope. Čuo sam da je Leonardo rekao da če biti za mesec i po spreman. Šta će mi tada, da igra srpsku ligu? Pretpostavljam da su išli na kartu da će im žreb biti naklonjen. Sve što se dešavalo od Skupštine do danas bila je kupovina vremena, pomeranje da se uđe u pripreme, izvavio je popularni Bjeka.

Kompletan intervju sa njim možete pročitati na Mondu.

0
0

11 Komentara

  1. Dragi Bjeko prestani da se brukas sa nebuloznim izjavama. Ti bi sve posmenjivao….ne ponasaj se kao ulicni kabadahija! Tako se ne postaje predsednik velikog kluba. Drugo, nisam uopste siguran da mozes bilo sta uraditi bolje i suvislo za klub od ovih u njemu sada. Posebno je pitanje zasto tolika ogorcena otimacina oko fotelje u klubu. Nije valjda proradila veza sa Faljijem…. Secamo se mi dobro tvojih transfera i koga si sve dovodio usisavajuci masovno sve prosek do proseka. Ilijev i Tomic rade vrlo dobro i ovo sto se desilo je cista nesrecna okolnost. Mozda je mogao dovesti jos jedno zvucno ime koje bi pravilo prevagu, posebno centarfora. Ostalo je sve uradjeno vrlo dobro. Nije tragedija kako se predstavlja ali jeste steta da nismo prosli ove siledzije iz Lubina. Jedini nas problem u mecu sa njima bila je neuigranost novog sastava. Da smo ih sreli samo 15 dana kasnije, razneli bi ih. Ne bih nista menjao u struci u klubu . Sta nudis i sta znas o fina.sijama? Lako je pricati Bjeko, kako ces namaci pare,kazes da pojma nemas o tome! Pa koji ces onda, nama treba finansijski znalac i organizator na nivou kluba. Da li si ti bolji.organizator od Cureta, Zareta…? Daj udedi nas svojim blebetanjem po stampi i portalima….

    0
    0
    Odgovori
  2. Umesto da ONAJ iz SU vuce konce, dovesti Miska Popovica Fratella na celo, koji ce uz Antaru, Mijata, Stanojevica i Krstajica STVORITI NAJJACI FK Partizan IKADA !!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Covek je potpuno u pravu! Trebalo ih je sve posmenjivati pre izvodjenja penala. Uvalili se zvezdasi i u klub i medju navijace. Svaki komentar protiv ovih izjava Bjekovica je cisto od skupljaca perja.

    0
    0
    Odgovori
  4. Bjeko pusti Vazuru da rasi svoj posao, Partizan je na pravom putu. Prošlo je tvoje vreme kao i Džajino. Ne igra se više fudbal iz osamdesetih. Družite se u nekom klubu penzionera ti i Džaja, popijte kafu, igrajte šah i pratite utakmice sa malih ekrana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter