0
ATP

ŠOK U HRVATSKOJ: „Raskinuli“ Čilić i Ivanišević (FOTO, VIDEO)

Objavljeno: 22.07.16 u 19:49

Dvojica hrvatskih osvajača Gren slema, teniser Marin Čilić i njegov trener Goran Ivanišević, neče više sarađivati, što je porukom na fejsbuku objavio Čilić.

– Dragi prijatelji, želim da s vama podelim ovu vest. Nažalost, više ne radim sa svojim trenerom Goranom Ivaniševićem. Počeli smo saradnju u septembu 2013. i imali mnogo uspeha u tom razdoblju, posebno osvajanje US Opena 2014. Bila je velika privilegija raditi s Goranom, uživao sam u našem poslu sve vreme i Goran mi je pomogao da ostvarim mnoge ciljeve. Nažalost, putevi nam se razilaze i odlučili smo da završimo saradnju. Goranu želim sve najbolje u budućnosti, poručio je najbolji hrvatski teniser.

KICBIL: Dušan Lajović bez finala

Od senzacionalnog osvajanja US Opena 2014. njegova karijera je u stagnaciji. Čilić se u poslednje dve godine muči da ostvari novi vrhunski rezultat. Zato je ova odluka i očekivana.

(Izvor:youtube/MrLinh Tennis)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter