2
Domaći fudbal

A SAD ADIO: Kakvo pojačanje za „delije“!

Objavljeno: 22.07.16 u 22:44

Ponekad, nije pojačanje kada vam se neko pridruži, već kada vas neko napusti.

Prvenstvo Srbije je počelo, Zvezda je remizirala sa Napretkom. Novi igrači istčali su na teren stadiona „Rajko Mitić“, a znalo se da jednog među njima neće biti.

GRMELA JE MARAKANA: “Pukni zoro” iz nekoliko hiljada grla


Džošua Parker
više nije član Crvene zvezde. Napadač, krilo, ili možda desni bek, sa Antigve i Barbude jednostrano je raskinuo ugovor sa Crvenom zvezdom. Parker je posle priprema iskoristio svoje pravo zbog neisplaćenih zarada i jednostrano raskinuo ugovor, pišu sutrašnje Večernje novosti.

Došao je Parker u januaru 2015. godine iz slovenačkog Domžalea u Beograd. Verovalo se da će polaznik fudbalske škole Kvins Park Rendžersa opravdati ulogu „stranca koji pravi razliku“. Međutim, od toga nije bilo ništa. Ni u tragovima. Pokušali su čelnici „crveno belih“ finansijski gubitak da umanje tako što su ga pustili na pozajmicu u škotski Aberdin, ali, ni tamo se dvadesetpetogodišnji Džošua nije proslavio.

Koja je sledeća stanica u karijeri jednog od najneuspešnijih stranaca poslednjih godina u Crvenoj zvezdi, ostaje da se vidi. Jedno je sigurno: popularnim „delijama“, neće nedostajati.

Pripremio: Stefan Stupar

0
0

2 Komentara

    • A koliko su akcize poskupele zbog vashe transfer bombe u vidu Andrije Zivkovica??? Jedini klub u svetu, Partizan, koji je „prodao“ svog najboljeg igracha Benfiki i za to morao da plati 2,5 miliona!!! Lukavo, lukavo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter