4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POSLE MNOGO SPEKULACIJA: Hugo Vijera ima poruku za Delije (FOTO)

Objavljeno: 21.07.16 u 19:25

Crvena zvezda je ukupnim rezultatom 4:2 savladala Valetu u prvom kolu kvalfikacija za Ligu šampiona, a razlog nešto slabijem rezultatu jeste podatak da Hugo Vijera u dve utakmice nije zatresao mrežu.

Mnogo peripetija ovog leta bilo je oko zvezdinog napadača. Te priče oko želje da napusti klub, potom i izjava Tomasa Fibela da se Portugalac ne trudi dovoljno. To je dovelo do toga da mali deo publike koja je zaboravila sjajne partije Vijere izviždi omalenog špica pri izlasku sa terena u utorak na stadionu „Rajko Mitić“. Ipak, većina je pobedila, te su zvižduci pali u drugi plan, a aplauzi sa „severa“, „istoka“ i dela „zapada“ (koji nije zviždao) preovladali. To je po svemu sudeći značilo i samom Hugu Vijeri koji se na Instagamu obratio Delijama:

– Hvala vam za podršku, to me čini jačim – poručio je Vijera.

0
0

4 Komentara

  1. gdk koji se potpisuje sa raznim nadimcima ( sluge režima, Welcome to …, Penzioner, Dark energy…) polako gubi razum, postaje opasnost po okolinu, sam se sebi smeje. Na vreme treba da poseti odgovarajuću zdravstvenu ustanovu i da mu se pomogne. Idi u svoje dvorište i tamo čekaj vesti.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter