0
Evropske lige

POSAO ZAVRŠEN: Mario Gece se vratio kući!

Objavljeno: 21.07.16 u 13:05

Tri godine posle prelaska iz Borusije Dortmund u minhenski Bajern, Mario Gece se istim putem vratio na Signal Iduna Park.

Prošao je sve mlađe kategorije Borusije Dortmund, bio jedan od miljenika navijača ‘milionera’, a onda im zabio nož u srce uoči finala Lige šampiona 2013. godine na kom nije nastupio upravo jer je par nedelja kasnije prešao u Bajern iz Minhena.

Međutim, sada se posle tri godine vratio u Dortmund, što je Borusija potvrdila na svom zvaničnom sajtu. Na istom mestu prenose i izjavu povratnika Marija Gecea.

– Kada sam otišao u Bajern 2013. godine, bio sam svestan odluke iza koje se neću kriti danas. Tri godine kasnije, gledam drugačije na tu odluku i dobro razumem navijače koji nisu mogli da je shvate. Moj cilj je da ponovo zaigram najbolji fudbal i usrećim navijače i klub – rekao je Gece.

Valjalo bi sačekati i reakciju navijača, jer su simpatizeri Borusije dovoljno stresova preživeli u poslednjih tri godine, od Marija Gecea, preko Roberta Levandovskog, do najsvežijeg odlaska u Bajern Matsa Humelsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter