3
Evrokupovi

FOTO UBOD: Kako se grb beogradskog kluba našao na sred Maksimira (FOTO) (ANKETA)

Objavljeno: 21.07.16 u 17:27

Jelena Polić, potpredsednica ženskog fudbalskog kluba Rad, uradila je nešto što će neko okarakterisati kao hrabrost, neko kao ludost.

Naime, ona je otišla na utakmicu Dinama iz Zagreba i Vardara koja je, u sklopu kvalifikacija za Ligu šampiona, odigrana u Zagrebu.

Ipak, da to ne bude obična poseta Maksimiru, ona se pobrinula tako što je na nju otišla u majici svog kluba!

Svakako, veoma interesantna slika, i definitivno nešto što bi trebalo da ostane zabeleženo, pogotovo što je cela situacija prošla onako kako je i trebalo da prođe – bez incidenata.

Dinamo je susret dobio sa 3:2.

Jelena Polić Rad Dinamo Zagreb Maksimir

Kako biste vi ovo opisali?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

3 Komentara

  1. Prvo platila je kartu i povecala gledanost… Mogla im je doci i u Hajdukovom dresu…
    Drugo BBB bojkotuju utakmice, a nzm ko je ocekivao da ljudi sa zapada smaraju neku devojku.
    Trece igrali su protiv Vardara… Tada da im je paznja bila usmerena ka njihovim navijacima mozda… A Vardar je 80 puta poznatiji klub od Rada… Mozda manje od 20-tak posto Dinamove publike zna za Rad… A 19% od tih 20% bojkotuje utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da je bila u majici sa grbom „Partizana“ ili „Crvene zvezde“ bilo bi hrabrije. Ovako to nije neka hrabrost jer mnogi Zagrebcani nisu culi za FK „Rad“, a i da jesu, mnogi od njih ne znaju kako njihov grb izgleda, a od onih koji znaju mnogi nemaju pojma da je iz Beograda. Jer mnogo je lakse uci u Hrvartsku sa dresom ili majicom kluba iz BiH ili Crne Gore, nego iz Srbije. Da vam potpisem da ni jednoj Crnogorki ne bi falilo nista da je dosla u Hrvatsku u dresu ili majci sa grbom FK „Buducnosti“ koja je igrala Prvu ligu Jugoslavije. I hrabrost je sto je devojcica. A napravite anketu i pitajte Zagrebcane za ovo sto sam napisao. Videcete da sam u pravu. Pozdrav svima na celu sa ovom hrabrom devojcicom.

    0
    0
    Odgovori
    • Ti ocigledno se ne razumes ni u fudbal ni u navijacke vode.Pa fudbalski klub Rad je mnogo veci klub od te tvoje buducnosti iz podgorice!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter