10
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DELIJAMA ISPUNJENA ŽELJA: ‘Klasić’ Mičela Donalda stiže da pojača Zvezdinu odbranu! (VIDEO)

Objavljeno: 21.07.16 u 10:18

Posle prve dve utakmice, stekao se utisak da najviše škripi u odbrani Crvene zvezde i baš za taj deo tima stiže novo pojačanje.

Prošle godine Marko Petković bio je zacementiran na mestu desnog beka, zatim ga je u prve dve utakmice nove sezone zamenio Miloš Cvetković, ali izgleda da ni on nije opravdao očekivanja zvezdaške javnosti, pa se traži zamena i za njega.

I ona je pronađena u Holandiji, tačnije NAC Bredi. Kako prenosi ‘Blic’, u pitanju je Vlatko Lazić (27), fudbaler koji je ponikao u omladinskoj školi Ajaksa zajedno sa sadašnjom uzdanicom crveno-belih Mičelom Donaldom.

NA PREKRETNICI: Stigla je višemilionska ponuda za Kataija, dok Zvezda sprema astronomski odgovor!

Lazić je u karijeri igrao još i za Dordreht, Rozendal, Turnhut, De Grafšap, a pre godinu dana je stigao u Bredu gde je bio jedan od najstandardnijih igrača u timu.

Međutim, Crvena zvezda ća imati konkurenciju za njega u vidu Sparte iz Roterdama, pa bi u Ljutice Bogdana morali da požure kako bi zaista obezbedili usluge iskusnog defanzivca.

(Izvor: youtube / astridmile1)

0
0

10 Komentara

  1. Mi smo od Mirka dobili zemunelo koji je kostao ko vas godisnji budzet i tamo pravimo igrace i pare a vi trosite nemilice pare ovoga naroda i bez trunke grize savesti jos se i hvalite sa time ali docice vam glave uefa jer kriminal i pare bez pokrica nece proci…

    0
    0
    Odgovori
  2. Ево га опет овај имбецил са милион имена!!! Боли како Терза и Вучко к…ју,јбг потрошене паре на појачања па се нема за вазелин мора да трпиш шта да ти радим слуго не режима него Мирка Марјановоћа,Дачића,Тадића,Ружића,Богићевића,Ђурића,Додика,Милије Бабовића,МТС,Нис-е,ма какав режим то су јајаре као и ти!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. ..“Samoubistvo“ je cin koji zahteva od POCINIOCA (aboliranog kadra) da najpre misli na SEBE, a tek onda na druge (f. klub..)..Na zalost (po izrentirane zlostavljace zivotinja), CAK i na pocetku 21 veka, jos UVEK VERUJU U DUHOVEEEE !!! .!. XXAAXXAA .!. STOP ZADUZIVANJU I JOS JACEM DEVASTIRANJU CRVENE BANKOMATOVE BLUDNICEEE .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. gdk sa raznim nadimcima (sluge režima, Penzioner, Welcome to… , Dark energy) idi u svoje dvorište i traźi pomoć od stručnog lica jer si opsednut Zvezdinim novim vestima i napadom samosmeha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter