2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNAT TERMIN MEČA U RAZGRADU: Evo kad Zvezda igra prvi duel protiv Ludogoreca

Objavljeno: 20.07.16 u 13:30

Posle eliminacije malteškog šampiona Valete, Crvena zvezda se okreće duelima sa Ludogorecom u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Crvena zvezda je sinoć vrlo lako mogla da zagorča život sebi i navijačima, kao i da već na startu uništi sezonu od koje se puno očekuje. Srećom po njih, eliminisana je Valeta i sada se misli, pored početka sezone i meča protiv Napretka u petak, okreću bugarskom šampionu Ludogorecu.

‘Luda šuma’ je kao nosilac u žrebu i po prikazanom u drugom kolu protiv podgoričke Mladosti blagi favorit, ali i crveno-beli vide svoju šansu, posebno u činjenici da prvi meč igraju u gostima.

Upravo za taj prvi meč u Razgradu je poznat termin. Definitivno će to biti u utorak, a ukoliko ne bude većih promena, biće to od 20 časova.

Drugi meč igraća se osam dana kasnije, u sredu, 3. avgusta, ali za taj duel još uvek nije određen tačan termin.

Termin u utorak ne odgovara previše crveno-belima, jer u tom slučaju imaju dan manje za uigravanje koje im je u ovim momentima preko potrebno.

0
0

2 Komentara

  1. Nije lako igrati u ludoj sumi, svasta tamo ima, i medveda koji igraju i pevaju, od malih ljudi do vila i vilenjaka. Cak se govorilo da su i Harija Potera u par navrata videli tamo, ali nisu uspeli da ga slikaju jer cim je osetio pucketanje lisca, odmah je pobegao na metli.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter